UPS, KAKAV PEH: / Trener Real Madrida navija za - Barcelonu!

Image
Foto: Screenshot

Mnogi su se nogometaši dosad opekli zbog izjava koje su davali u mlađim danima, posebno zbog odgovora na pitanje za koji klub ili klubove navijaju.

6.1.2016.
12:35
Screenshot
VOYO logo

Posebno su u tom smislu 'opasni' katalonski mediji koji su u više navrata izvlačili stare izjave novopečenih zvijezda Real Madrida u kojima ovi izražavaju divljenje prema Barceloni. Podvalili su tako svojedobno i našem Luki Modriću, iskopavši fotografiju na kojoj pozira s dresom Barcelone u rukama iako nema objašnjenja o okolnostima u kojima je nastala fotografija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva dana nakon što je Zinedine Zidane imenovan trenerom Real Madrida, na društvenim se mrežama pojavila stara snimka legendarnog Francuza u kojoj tvrdi da mu je u Italiji najdraži klub Juventus, a u Španjolskoj - Barcelona!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno je i po Zidaneovom izgledu da je intervju napravljen prije no što je došao u Real kao igrač 2001. godine. Već su se tada Barcelonini navijači su naslađivali sa Zidaneovom nepromišljenom izjavom, a sada su je opet iskopali iz arhiva i krenula je sprdanja kako Realov trener zapravo navija za najvećeg suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo