UOČI SLAVEN BELUPA: / Mamić otkrio za koliko bi Dinamo prodao Antu Ćorića

Image
Foto: PIXSELL, Jurica Galoic

Dan nakon što je Dinamo saznao svoje protivnike u Ligi prvaka trener hrvatskog prvaka Zoran Mamić odradio je presicu uoči prvenstvenog ogleda protiv Slaven Belupa (subota, 21:00).

28.8.2015.
15:45
PIXSELL, Jurica Galoic
VOYO logo

Skupina F Lige prvaka (Bayern Munchen, Arsenal i Olympiacos) glavna je tema u Maksimirskoj 128 uoči novog prvenstvenog sraza. Očekivano, rekli bi smo. Spektakularno klupsko nogometno natjecanje ponovno stanuje u Maksimiru koje će ponovno pohoditi europski nogometni velikani. Stoga, već sada počinju pripreme za Ligu prvaka.

Image
MAMIĆU SE ISPUNILA ŽELJA! DINAMU STIŽE BAYERN! /

MAMIĆU SE ISPUNILA ŽELJA! DINAMU STIŽE BAYERN!

Image
MAMIĆU SE ISPUNILA ŽELJA! DINAMU STIŽE BAYERN! /

MAMIĆU SE ISPUNILA ŽELJA! DINAMU STIŽE BAYERN!

"Klafurić je već otišao u Englesku gdje će gledati Arsenal, a Krznar sutra ide u Munchen. Poslije reprezentativne pauze nastavljamo i naravno da ćemo ih pratiti", kazao je Zoran Mamić, pišu službene klupske stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijelazni rok bliži se kraju

Bliži se kraj prijelaznog roka i prisutne novinare je zanimalo da li Dinamo planira prodati nekog od svojih igrača.

"Otkad sam ja u klubu ne pamtim da je bilo ovoliko konkretnih upita kao ove sezone. Za puno igrača... Svima smo rekli "ne", a mislim da će tako i ostati. Što se tiče posudbi, koga smo planirali smo posudili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Soudani? Njega se stalno negdje seli...

"Ne mislim da to ide od njega, ali njegovi agenti mu stalno pune glavu pa po medijima ispada da on stalno "ide". Nakon tekme u Albaniji sam mu u šali rekao da je došla ponuda iz "lige petice", a on mi na to odmah kaže "ja ne idem nigdje". Stranci su došli kod nas zbog Lige prvaka i kada smo to ostvarili naravno da su sretni", jasan je strateg Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mislim da ispod 15-20 milijuna ne dolazi u obzir za Ćorića'

A što će biti s mladim zvijezdama Dinama, Markom Pjacom i Antom Ćorićem?

"Ja bih, naravno, volio da nitko ne ode, ali to je uvijek teška odluka. Idemo uzeti za primjer Ćorića... On je fantastičan igrač i talent i ja bih volio da on ostane 10 godina u Dinamu, ali to nije realno i mi ga sigurno nećemo imati u njegovim najboljim godinama; kada će imati 25, 26 ili 27 godina. Pitanje je pustiti ga prije pa odmah razvijati Moru, Lovrena, Brekala ili tako nekoga tko dolazi ili još razvijati Ćorića... Ponuda? Mislim da ispod 15-20 milijuna ne dolazi u obzir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Mamića je Guardiola uspješniji trener od Wengera

Maksimir će ove jeseni pohoditi i dva velika nogometna trenera. Arsen Wenger i Pep Guardiola.

"Guardiola ima puno bolje rezultate i uspješniji je trener, a Wenger je jedan od najvećih trenera na svijetu. Upoznao sam ga kada smo radili transfer Eduarda u Arsenal i on je stvarno vrhunski trener apsolutno po svemu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven u subotu...

"Očekuje nas nastavak prvenstva i po meni, u ovoj fazi, najteža utakmica – rekao je trener na početku pa obrazložio: - Ne samo jer je Slaven trenutno dobar nego nakon stresnog perioda, utakmica Lige prvaka i plasmana u skupine koje su nas emotivno jako istrošile se neće biti jednostavno "prešaltati". Moramo, želimo i hoćemo i tražit ću od momčadi da je jako važno odigrati dobru utakmicu i ostvariti rezultat koji tražimo. Ne živi se od onoga što je bilo jučer nego što nas čeka sutra; tako je to u sportu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo