UOČI HAJDUKA: / Trener Dinama Zoran Mamić ima novu veliku brigu

Image

Problemi za Dinamo uoči subotnjeg derbija sa Hajdukom. Prvi vratar Modrih Eduardo zbog ozljede možda neće stati na vrata protiv splitskih Bijelih.

1.12.2015.
8:49
VOYO logo

Eduardo je ozljedu zaradio u ligaškom susretu protiv Lokomotive. Nakon tog dvoboja, Portugalac je šepao i odmah zabrinuo trenera hrvatskog prvaka Zorana Mamića, koji sad mora razmišljati o stavljanju na gol kažnjenika Ježine, vratara koji je zaspao na let za London i zbog toga nije konkurirao za sraz protiv Arsenala u Ligi prvaka. Klub ga je zbog tog propusta kaznio sa 10 000 eura.

Što se tiče ostalih vijesti iz Modre svlačionice, vrijedi spomenuti kako novih ozljeda nema, kao niti kartona. Što se tiče El Soudanija, on je propustio nedjeljnu utakmicu. Otišao je u Alžir u posjet bolesnom ocu, no vratio se već u nedjelju navečer. Stanje s ocem je malo bolje i Alžirac neće propustiti derbi. Jučer su dinamovci imali slobodan dan, a do subote i derbija svaki će dan trenirati u terminu utakmice, u 15 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Dinamo odmorniji dočekuje derbi

Dinamo će derbi dočekati odmorniji nego Hajduk. Razlog tomu je odgoda Kup utakmice s Interom koju su Modri trebali igrati u srijedu. Hajduk, pak, odgodu nije dobio jer čelnici Zagreba na to nisu pristali i povjerenstvo je jedino moglo odbiti zahtjev Splićana i potvrditi termin utakmice za sutra.

Ovaj derbi biti će jedan od zanimljivijih posljednjih godina. Razlog tomu je bodovno stanje na prvenstvenoj ljestvici obaju klubova, kao i forma Splićana. Drugoplasirani Dinamo trenutno ima bod više od trećeplasiranog Hajduka koji će na Maksimiru loviti prvu maksimirsku pobjedu nakon sedam godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo