ULTIMATUM NA POLJUDU: / Hajduk izbacuje svog ponajboljeg igrača iz momčadi?

Image
17.1.2017.
9:56
VOYO logo

Spomenuti nogometni portal izvještava kako ponajbolji nogometaš Hajduka tvrdi da zarađuje 10.000 eura bruto, te traži 15.000, dok mu Hajduk nudi manji fiksni dio i bogate bonuse.

Ima rok za izjasniti se sedam dana

Uz prijedlog novog ugovora, Hajduk je kamerunskom napadaču dao i sedam dana tijekom kojih se mora izjasniti. Ili će prihvatiti ponudu, ili neće sa suigračima putovati u Tursku, niti će na proljeće konkurirati za momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

HAJDUKOVA LEGENDA O SLUČAJU OHANDZA: ‘Što će ti najbolji ako je na tribinama?’

Problemi s Ohandzom počeli su još u studenom prošle godine

I on se s tim ne slaže. Hajdučki problemi s Ohandzom počeli su još u studenom prošle godine. Ohandzin manager Oliver Köenig izašao u javnost s detaljima ugovora koji je Hajduk ponudio njegovom klijentu, bilo je jasno kako ga nemaju namjeru potpisati.

Köenig je zaigrao na kartu 'ucjene', jer Ohandza je nesporno bio ljubimac navijača Hajduka, no kad je Hajduk odbio popustiti pod pritiskom, žrtva je ispao Ohandza, koji se našao u nezavidnoj situaciji, a sada mu prijeti još i šest mjeseci hlađenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goal.com piše i kako Ohandzi ugovor s Hajdukom istječe na ljeto i već ove zime ima mogućnost bez odštete potpisati za neki drugi klub. Hajduk mu je u studenom ponudio produženje ugovora, a Köenig je otkrio i detalje.

"Franck u Hajduku zarađuje 10.000 eura bruto mjesečno, i očekivao je ugovor u skladu sa svojim kvalitetama. No Hajduk mu je ponudio 12.000 eura bruto, pa se pitamo zar im Franck doista vrijedi samo toliko?", dao je do znanja Köenig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo