VIDEO: / Uletio na travnjak do Wengera, a onda doživio neugodnu sudbinu

Navijač Southamptona koji je u četvrtak u 85. minuti prvenstvene utakmice dotrčao do klupe Arsenala i krenuo nešto objašnjavati treneru Arsenu Wengeru, uhićen je i zadržan u policiji.

2.1.2015.
10:49
VOYO logo

Osim što se morao suočiti s porazom svoje momčadi na gostovanju u Southamptonu (2-0), trener Arsenala Arsene Wenger se u 85. minuti dvoboja odigranog u četvrtak na stadionu St. Mary's našao oči u oči s jednim domaćim navijačem. Nakon ovog incidenta francuski je stručnjak žestoko protestirao kod četvrtog suca, ali je u izjavi nakon dvoboja bio vrlo pomirljiv.

"Mislim da mi ništa nije rekao. Uopće nije bio agresivan", izjavio je Wenger o upadu navijača koji je uhićen i zadržan u policiji shodno britanskom zakonu koji se odnosi na ulazak navijača na nogometni teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/6xaJ2GEbt6E

Osim što se iz Southamptona vratio bez bodova, Arsenal bi uskoro mogao ostati i bez njemačkog napadača Lukaša Podolskog za kojeg je interes pokazao milanski Inter i poslao novu, financijski izdašniju ponudu londonskom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Wenger je potvrdio da bi njemački reprezentativac mogao u zimskom prijelaznom roku preseliti na San Siro i postati suigračem hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića.

"Prva Interova ponuda je bila farsična. Sad, kad su postali ozbiljniji, možemo pregovarati", izjavio je Arsenalov menadžer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo