UEFA SE NE SLAŽE S KOVAČEM: / Stiglo novo priznanje našoj reprezentaciji!

Hrvatski izbornik Niko Kovač nije bio sretan igrom naše reprezentacije u pobjedi 5:1 nad Norveškom u kvalifikacijama za EURO 2016.

1.4.2015.
17:44
VOYO logo

"Hrvatska je subotnji dvoboj s Norveškom dočekala na vrhu skupine H, no znala je da će, izgubi li tu utakmicu, a Italija pobijedi Bugarsku, pasti na treće mjesto u skupini. Na krilima raspoloženog Luke Modrića, Hrvatska je stigla do uvjerljive pobjede u Zagrebu. Da stvar bude bolja, Italija je u Bugarskoj odigrala 2:2 te će Hrvatska kao vodeća momčad skupine H čekati gostovanje Azzurra u lipnju", stoji u UEFA-inom objašnjenju zašto su Vatreni najbolji proteklog tjedna u Europi.

Najboljim igračem je proglašen velški reprezentativac Gareth Bale, koji je s dva gola odveo svoju reprezentaciju do pobjede u Izraelu (3:0) i tako se približio povijesnom plasmanu na veliko natjecanje. Dosad nikad nisu zaigrali na EURU, a na SP-u su bili samo jednom, već davne 1958. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Povijesni gol Leeja Casciaroa izabran je za najbolji gol tjedna. Prvi gol Gibraltara u službenim utakmicama pamtit će se vječno, neovisno što ih je Škotska razbila rezultatom 6:1. Casciaro je zabio u 19. minuti na Hampden Parku, a da stvar bude zanimljivija, upravo je on bio strijelac drugog gola u povijesti njihove futsal reprezentacije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo