Tezak udarac: Sada je sve na Luki Modricu!

Europska nogometna organizacija (UEFA) odbila je zalbu kluba Real Madrida koji je pismeno prigovorio na zuti karton Xabija Alonsa, dodijeljen u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka protiv Bayerna.

7.5.2014.
12:33
VOYO logo

Zbog zutog kartona iz 38. minute Xabi Alonso ce propustiti finalni ogled Lige prvaka protiv Atletico Madrida 24. svibnja u Lisabonu. Zuti karton je bio sumnjiv, no Real Madrid nije ponudio dovoljno kvalitetnih dokaza da promijeni odluku Disciplinske komisije UEFA-e.

To znaci da ce Real u sredini veznog reda ostati bez jako vaznog igraca, koji je i nasem Luki Modricu omogucavao vecu slobodu, pogotovo u igri prema naprijed. S obzirom na snagu veznog reda Atletica i cvrstinu u igri momcadi Diega Simeonea, jos ce veci teret u velikom finalu pasti na Modriceva leda koji se ove sezone dokazao kao neprikosnoveni mozak igre Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Podsjetimo, Real je finale Lige prvaka izborio ukupnom 5:0 pobjedom nad aktualnim prvakom minhenskim Bayernom. Uzvratni susret, u kojem je Xabi Alonso zaradio zuti karton, zavrsio je uvjerljivom pobjedom Kraljevskog kluba 4:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo