Udarac Ibri i društvu: Talijani poslali monstruoznu ponudu!

Talijanski doprvak Napoli nastavlja biti vrlo aktivan u ovoljetnom prijelaznom roku. U četvrtak je PSG-u poslao ponudu za 20-godišnjeg veznog nogometaša Marca Verrattija.

Tako barem tvrdi igračev agent Donato Di Campli koji je, uz to, Napolijevu ponudu nazvao – monstruoznom. Istina, Di Campli je to izjavio usred pregovora s PSG-om oko novog i bogatijeg ugovora za svoga klijenta, pa je moguće da tako samo radi pritisak na čelnike francuskog prvaka.

Verratti navodno želi plaću od tri milijuna eura godišnje, dok mu je PSG spreman udvostručiti sadašnja primanja od 800.000 eura.

“Još smo uvijek daleko od dogovora. Pregovori će se nastaviti iako, iskreno, nisam previše optimističan. Činjenica je da Marco ima još četiri godine ugovora, ali ne nedostaje mu alternativa. Evo, baš je u četvrtak predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis poslao monstruoznu ponudu. Sastat ćemo se s PSG-om idući tjedan, nakon toga ću razgovarati s Marcom i njegovom obitelji, pa ćemo vidjeti”, kazao je Di Campli za Gazzettu dello Sport.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr