U STRAHU ZA GOLI ŽIVOT: / Zbog otuđenih milijuna i droge, Garetha Balea u stopu prate zaštitari

Image

Velški nogometni reprezentativac i član Realove napadačke linije Gareth Bale ima velikih privatnih problema i zato je pod budnim okom zaštitara i policijske pratnje.

29.9.2016.
9:04
VOYO logo

Pozivajući se na engleske izvore piše to Bild objašnjavajući pozadinu cijele priče. A u njoj glavnu ulogu igra obitelj Baleove zaručnice Emme Rhys-Jones koja se našla na udaru, pretpostavlja se, dilera droge pa je nekolicini njenih članova već podmetnut požar u kojem su gorjeli automobili, a ciglama su razbijeni prozori njihova doma. Također, već pet tjedana obitelj nije vidjela njenu rođakinju Epiphany Dring koja je nestala zajedno s kovčegom u kojem se, uz 300,000 funti u gotovini i nekoliko satova, nalazi i droga pa se cijela vrijednost sadržaja kovčega procijenjuje na milijun funti. Vjeruje se da je u Maleziji.

Policija je uhitila dvoje ljudi koje povezuje s podmetanjem požara i prijetnjama ubojstvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijela priča sada seli prema slavnom nogometašu koji bi se mogao naći na udaru iznuditelja novca. Metom bi mogao postati zbog svog bogatstva pa ne čudi angažirana zaštita.

Da se sve neugodnosti dodatno oko Balea zaokruže podsjeća se i na činjenicu da je otac Baleove supruge u zatvoru zbog pronevjere oko dva milijuna funti u Sjedinjenim Američkim Državama, piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo