U PREDVEČERJE ODLUČUJUĆE UTAKMICE: / Zlatko Kranjčar otkrio sudbinu Roga i Eduarda u Dinamu

Image

Dinamo u srijedu u Salzburgu igra uzvratnu utakmicu za ulazak u Ligu prvaka, a to bi trebale biti posljednje utakmice u Dinamovom dresu za Marka Roga i Eduarda.

23.8.2016.
20:33
VOYO logo

Barem ako ćemo vjerovati riječima Dinamovog trenera Zlatka Cice Kranjčara koji je odradio presicu uoči uzvratnog sraza play - offa Lige prvaka između Red Bull Salzburga i Dinama u Austriji. Naime, Cico je kazao kako su najbolji igrač Dinama Marko Rog i portugalski vratar Eduardo na pragu odlaska iz kluba.

'To je odlučeno prije ove utakmice'

"Eduardo i Rog su pred izlaznim vratima, to je odlučeno prije ove utakmice i spremni smo na takve situacije, to je dio tržišta i spremni smo na takve situacije. Gledam to najnormalnije jer sam proživio profesionalni nogometni život. Onaj koji iskače dobije mogućnost za odlazak. Psihološki su igrači čvrsti i jaki. Rog je s dvije noge na zemlji, postigao je puno golova i uz Euro u Francuskoj otvorio mu se put da ode. Imamo alternativne igrače koji će dobiti priliku umjesto njih i koji imaju priliku u prvenstvu. Mladi su i mogu igrati na tom nivou", rekao je Kranjčar i najavio sraz s RB Salzburgom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Ulog je velik

"Normalno da smo odmah nakon utakmice u Zagrebu razmišljanjima bili u uzvratu. Prvobitno smo razmišljali o tome kako oporaviti ozlijeđene igrače, imali smo tjedan dana za to i dali smo im dva kvalitetna treninga za taktičku pripremu. Došli smo napraviti dobar rezultat za mjesto u Ligi prvaka".

Dinamo ima aktivan rezultat. Prva utakmica u Maksimiru završila je 1-1, a sad je na redu odlučujući dvoboj u Salzburgu. Ulog je velik. Mjesto u skupinama Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo da neće biti lagano, ali spremni smo za uzvrat. Protivnik će biti jako motiviran, ali bit ćemo i mi. Želimo drugi put zaredom ući u Ligu prvaka i gledamo samo u tom smjeru. Nadam se da ćemo se dobro pripremiti do utakmice tako da od prve minute uđemo u takvu igru kroz koju ćemo tražiti priliku za gol. Idemo u utakmicu s velikom vjerom i nadom da ćemo ostvariti prolaz. Naravno, poštujemo protivnika jer imaju kvalitetu i dobre rezultate. Šanse su 50-50", kazao je Cico Kranjčar, prenosi njegove riječi službene klupske stranice.

Image
Image

Soriano možda neće igrati

Novinari su na presici spomenuli mogućnost da ozlijeđeni Soriano neće igrati protiv Dinama u uzvratu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Soriano je zvijezda i vođa ekipe, dugo igra ovdje i ima karizmu. Sigurno da će to biti problem domaćinu. Za nas je to dobra vijest, iako treba čekati utakmicu, ali igrač koji će ući sigurno će se truditi da pokaže puno više i bit će motiviran. Opasnost nas čeka i ako Soriano ne bude igrao jer takav igrač koji bude u igri umjesto njega može biti čak i opasniji. Olakotna nam je okolnost, ali ne razmišljamo o tome tko igra. Gledamo ih kao ekipu s dobrom organizacijom, igrao Soriano ili ne", rekao je trener Dinama.

Uzvratni play - off susret Red Bull Salzburga i Dinama na rasporedu je u srijedu s početkom u 20 i 45.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo