U PET MJESECI OD B MOMČADI DO EUROPSKOG TRONA: / 'Ne želim analizirati, pustite me da uživam'

Image
Foto: AFP, FILIPPO MONTEFORTE

Zinedine Zidane postao je u subotu sedmi čovjek koji je osvojio Kup/Ligu prvaka i kao igrač i kao trener.

29.5.2016.
8:31
AFP, FILIPPO MONTEFORTE
VOYO logo

Poslije dramatične utakmice francuski stručnjak nije htio previše objašnjavati taktiku koju je postavio i način na koji je Real došao do 11. europske krune u klupskoj povijesti.

'Iza ovoga stoji veliki rad'

"Sanjao sam o ovome kad sam preuzimao dužnost. Sve je moguće kad radiš s momčadi poput ove. Real sa svojom poviješću uvijek može napraviti velike stvari, a do ovog smo trofeja stigli uz golemi trud i rad. Borili smo se do kraja i zaslužili smo naslov. Iza ovoga stoji veliki rad, ne samo u mojih pet mjeseci, nego od početka sezone. Imao sam veliku sreću što sam dobio priliku i postigao nešto veliko", istaknuo je Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova je momčad velik dio utakmice bila povučena i vrebala prilike iz kontranapada. Razlog prije svega leži u ranom pogotku Sergija Ramosa, već u 15. minuti, koji je natjerao Atletico da se otvori i napadne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Povlačenje nije bilo taktika, nego nešto što diktiraju okolnosti. Zabili smo, a u takvim se slučajevima ponekad moraš malo povući. To je nogomet. No, ne želim sada ništa analizirati, već samo uživati. Što sam rekao predsjedniku Florentinu Perezu? Zahvalio sam mu što mi je dao priliku da treniram ovu momčad", zaključio je 43-godišnji stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo