BARCA MUČKI POKRADENA PROTIV DEPORTIVA: / U Madridu se licemjerno šuti o velikoj nepravdi na Riazoru

Image
Foto: AFP, MIGUEL RIOPA

Tri sporne situacije viđene su na štetu Barcelone u nedjeljnom srazu protiv Deportivo la Corunie na Riazoru.

13.3.2017.
14:54
AFP, MIGUEL RIOPA
VOYO logo

Nije samo loše suđenje u HNL-u! U sklopu 27. kola Primere, suđenje u srazovima Reala i Betisa, te Deportivo la Corunie i Barcelone nije bilo dobro.

Štoviše, bilo je katastrofalno. U Madridu je čitav nogometni svijet vidio kako glavni sudac dvoboja u tri sporne situacije (crveni za Navasa, penal za Betis i drugi žuti za Marcela) progledao kroz prste Madriđanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri sporne situacije na Riazoru koje su išle na štetu Barci

Realovci ne žele baš previše govoriti o suđenju protiv Betisa. O tome se na Santiago Bernabeu ne priča, kao što se ne priča o tri sporne situacije na Riazoru koje su išle na štetu Barceloni.

Deportivo je do odlučujućeg pogotka stigao u 73. minuti, a tada su se dogodile dvije sporne situacije i to obje na Barceloninu štetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je Deportivo dobio korner, iz kojeg je kasnije poveo, ali korner ustvari i nije bio. Pitate se zašto? Iz razloga što je Arribas nakon ubačaja pucao glavom, Barcelonin vratar Ter Stegen bio je blizu lopte, no nije je uspio dirati.

Ona se sama od vratnice odbila iza gola, a sudac Fernandez dosudio je (nepostojeći) korner iz kojeg je domaća momčad povela (tu situaciju možete vidjeti na videu dolje od 10.20).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li Bergantinos u skoku napravio prekršaj na Albi?

Isto tako, u Kataloniji se priča o spornoj situaciji kod pogotka za 1-0. Odnosno, postavlja se pitanje je li strijelac Bergantinos u skoku napravio prekršaj na Barceloninom braniču Jordiju Albi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudački eksperti podijeljeni su oko ove odluke jer se situacija na snimkama ne vidi baš jasno (tu situaciju možete na snimci od 6.21).

Pique srušen s leđa

Treća sporna situacija na utakmici viđena je u 28. minuti pri rezultati 0-0. Branič "katalonskog giganta" Pique je nakon ubačaja bio srušen s leđa u kaznenom prostoru Deportiva, a glavni sudac i njegovi pomoćnici nisu reagirali. Samo su pustili igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonski mediji tvrde kako su Realu suci ove sezone donijeli čak 15 bodova. S druge strane, sudačke pogreške na Barceloninu štetu teško se mogu pronaći u izvještajima madridskih medija. O njima se ove sezone u Madridu uglavnom šuti.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo