U KLUBU ZABRINUTI ZBOG SJAJNOG VATRENOG: / 'Svi razbijamo glavu oko toga zašto nije na stopostotnoj razini'

Image
Foto: Screenshot

Nagelsmann smatra da bi sve bilo drugačije da je Kramarić pogodio jedanaesterac u pretkolu Lige prvaka protiv Liverpoola.

12.12.2017.
15:19
Screenshot
VOYO logo

Iako je u posljednjim utakmicama hrvatske nogometne reprezentacije bio jedan od glavnih aduta izbornika Zlatka Dalića, kad su u pitanju nastupi za Hoffenheim, Andrej Kramarić (26) je ove sezone daleko od prave forme. Nitko u njemačkom klubu nema pravi odgovor na pitanje što se događa s napadačem koji je u siječnju 2016. došao iz Leicestera. U nedjeljnom je porazu od Hannovera (0-2) u 15. kolu Bundeslige promašio stopostotnu priliku.

'Pogodio bi to zatvorenih očiju'

"Prošle sezone bi to pogodio zatvorenih očiju. Svi razbijamo glavu oko toga zašto nije na stopostotnoj razini", priznao je u razgovoru za Kicker trener Hoffenheima Julian Nagelsmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi stručnjak smatra da je sve krenulo nizbrdo onog trenutka kad je Kramarić promašio jedanaesterac u 12. minuti prve utakmice završnog pretkola Lige prvaka protiv Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo izvanrednu utakmicu, ali nažalost nismo iskoristili kazneni udarac. Tada ste mogli vidjeti koliko nijanse mogu imati utjecaja u nogometu. Da je Andrej pogodio jedanaesterac, cijela sezona bi mu bila drugačija", istaknuo je Nagelsmann.

'Vjerujemo da će se vratiti'

Navijači su prošle sezone izabrali Kramarića za najboljeg klupskog igrača, ali u aktualnoj je sezoni postigao samo dva pogotka i pet puta asistirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujemo da će se vratiti na pravi put. Andrej nije U-19 igrač, iznimno nam je važan i nije nam se lako nositi s činjenicom da je izvan forme", zaključio je Nagelsmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo