U HAJDUKU SU ZAPELI ZA STRANOG TRENERA: / Na Poljud dolazi nekadašnji finalist Europske lige!?

Image
Foto: AFP, FABRICE COFFRINI

Čelnici Hajduka u grozničavoj su potrazi za novim trenerom nakon što je u četvrtak otkaz dobio Slovenac Marijan Pušnik.

3.12.2016.
11:32
AFP, FABRICE COFFRINI
VOYO logo

Po svemu sudeći, i novi čovjek na klupi Hajduka bit će stranac i to - Portugalac. Svi treneri koji se trenutno spominju dolaze iz Portugala, ali čini se da u prvom planu više nije Marco Silva koji je figurirao kao glavni kandidat neposredno nakon otkaza Pušniku.

Senzacija u Bragi

Bivši trener Sportinga i Olympiakosa preskup je za Splićane, ali zato su se u međuvremenu pojavili novi kandidati, a jedan je pravi 'kapitalac'. Prema pisanju Slobodne Dalmacije, u igri za dolazak u Hajduk je poznati stručnjak Domingos Paciencia (47).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodio je vodio je Bragu, Sporting, Deportivo, Vitoriju Setubal, Kayserispor, APOEL, a trenutno je bez angažmana. Najveći je uspjeh napravio na klupi Brage koju je u sezoni 2010/11 senzacionalno doveo do finala Europske lige. Bio je sjajan napadač Porta, a prvu mu je priliku dao naš Tomislav Ivić.

Drugi Portugalac koji se spominje na Poljudu je Costinha (42), nekad poznati igrač koji je bio europski prvak s Portom 2004. godine. U trenerskoj je karijeri vodio Beira-Mar i Pacos Ferreiru, a trenutno radi u drugoligašu Academici iz Coimbre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo