TUŽAN PRIZOR: / Veliki sportaš nije mogao zaustaviti suze nakon Barçina poraza

Image
Foto: Screenshot

Vrlo su emotivno nogometaši Barcelone doživjeli poraz od Atletico Madrida i ispadanje u četvrtfinalu Lige prvaka u srijedu navečer.

14.4.2016.
19:51
Screenshot
VOYO logo

Barcelona je na svome stadionu Camp Nou prošli tjedan pobijedila s 2-1, ali prednost nije uspjela obraniti na madridskom Vicente Calderonu. Atletico je pred svojim navijačima slavio s 2-0 pogocima Antoinea Griezmanna i reprizirao 2014. godinu kada je izbacio Katalonce u istoj fazi natjecanja.

Skrivio penal

Jedan od najtužnijih Barceloninih nogometaša nakon poraza bio je legendarni veznjak Andres Iniesta. Kamere ispred stadiona uhvatile su ga kako sjedi u autobusu i neuspješno pokušava zaustaviti suze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iniesta je bio jedna od najnesretnijih figura madridskog dvoboja. U 86. minuti je namjerno igrao rukom u kaznenom prostoru kako bi zaustavio napad Atletica. Prošao je dobro jer je dobio samo žuti karton umjesto crvenog, a Griezmann je s bijele točke zabio za 2-0. Koju sekundu kasnije nakon Iniestina je udarca rukom u šesnaestercu igrao kapetan domaćih Gabi, ali je sudac to izvukao izvan kaznenog prostora i pokazao samo slobodan udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo