TUGA I NEVJERICA U DINAMU: / 'Osjećam se kao da sam dobio robiju, a nisam kriv ni za što'

Image
Image

U Dinamu ne skrivaju ogorčenje nakon što je njihova juniorska momčad izbačena iz Lige prvaka mladih zbog administrativne pogreške.

29.2.2016.
15:05
VOYO logo

Dinamo je, podsjetimo, u osmini finala u Bruxellesu pobijedio Anderlecht s 2:0 i ostvario plasman u četvrtfinale u kojem je u Maksimiru trebao ugostiti veliku Barcelonu. No, naknadno se pokazalo da Matija Fintić zbog tri žuta kartona nije smio igrati protiv Anderlechta, a premda se belgijski klub nije žalio, Europska nogometna federacija (UEFA) je u ponedjeljak izbacila Zagrepčane.

Image
ŠOK U MAKSIMIRSKOJ 128: /

Dinamo ipak izbačen iz Lige prvaka

'Pogreške se događaju'

"Bilo su ovo dugi i neizvjesni dani, osobno sam se nadao da će nas pustiti dalje. Zaslužili smo tu pobjedu, prošli smo Anderlecht. Pokazali smo na terenu da smo bolji i da bismo se trebali sučeliti Barceloni", rekao je na konferenciji za novinare trener Dinamovih juniora Mario Cvitanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dani Olmo

"Osjećam se kao da sam dobio robiju, a nisam ni za što kriv. Niti klub, ni igrači. Zahvaljujem klubu na velikoj podršci i vjeri u nas. Teren je jedino mjerilo, tamo smo pokazali da smo bolji od Anderlechta, da nas se drugi trebaju bojati. Ljudske pogreške se događaju, ali život ide dalje. Ponosan sam i sretan što sam vodio ovu momčad koja ima veliki potencijal", dodao je Cvitanović.

Najavio je potom da će Dinamovi juniori napasti trofej Lige prvaka sljedeće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Od kukanja nema ništa'

"Kao što kažu stihovi jedne pjesme 'dat će nam Bog više od tog, dobro će se dobrim vratiti'. Vjerujem u igrače, klub i u sveti dres. Nema predaje, idemo dalje još jače. Pripremali smo se za novu utakmicu. Nisam bio pesimist, bio sam siguran da ćemo ići dalje. Ali, gledajte i situaciju s utakmice Chelsea - Valencia. Španjolci su izbačeni zbog pogrešne odluke suca", podsjetio je Cvitanović.

Image
Image

Josip Brekalo

Za kraj je izrazio uvjerenje da će se igrači unatoč šoku dići i nastaviti s dobrim rezultatima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki dan je novo dokazivanje, život nas uči tako. Pokazali smo sto puta da kod nas nema predaje, od kukanja nema ništa, nema daljnjeg napretka. Svatko se mora izdići iznad ovoga, siguran sam da ćemo to svi skupa i napraviti", zaključio je trener mladih dinamovaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo