Tri su 'ljubavna para' u Bilićevoj reprezentaciji!

U hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji već godinama postoji nekoliko neraskidivih 'parova', koji su izrazili želju da budu zajedno i tijekom Europskog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj.

15.3.2012.
10:07
VOYO logo

Prošloga je tjedna izaslanstvo HNS-a bilo u Poljskoj i dogovaralo tehničke potankosti uoči EURA s predstavnicima UEFA-e te izaslanstvima reprezentacija koje igraju u našoj skupini.

Posjetili su i budući kamp naše reprezentacije, Sielanku, u čijem će odličnom hotelu odsjesti naša momčad. Hotel ima na raspolaganju 55 soba i pet apartmana, te je najprije bilo predviđeno da svi igrači budu sami u sobama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, doznali smo da godinama postoji nekoliko neraskidivih "parova", koji su izrazili želju da budu "cimeri" i tijekom Europskog prvenstva. U velikim bi apartmanima tako trebala biti ova tri para: Srna – Kranjčar, Ćorluka – Modrić i Eduardo – Vukojević!

Ostao bi, dakle, na raspolaganju samo još jedan apartman, vjerojatno za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Vlatka Markovića, ali onda se postavlja upit gdje će se postaviti stol za masažu (u apartmanu može biti razvučen, u sobama ne), gdje će ekonomi držati stvari, gdje će spavati glavni tajnik Zorislav Srebrić...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne bi, dakle, trebalo biti čudno budu li apartmani na kraju ostavljeni onima kojima su potrebniji, a svi bi igrači trebali spavati sami u sobama. Valjda to neće utjecati na igru spomenutih "parova" na terenu...

specijal-201104110410004-EURO 2012

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo