TRI GENIJALNA POTEZA: / Pogledajte zašto Marca naziva Modrića čarobnjakom

Image
Foto: AFP

Podjela bodova u nedjeljnoj utakmici 21. kola španjolskog nogometnog prvenstva u kojoj su se susreli Betis i Real Madrid, a koja je završila rezultatom 1:1, i dalje je tema španjolskih medija.

26.1.2016.
14:02
AFP
VOYO logo

Navodi se tako u tekstu da su njegova "tri dodavanja, tri bljeska, tri genijalna poteza" obilježila utakmicu, a samog hrvatskog veznjaka, o čijoj utakmici pišu kao njegovoj najkompletnijoj u sezoni, naziva se čarobnjakom.

Nadahnuta igra

Dodaje se da je svojim dodavanjima u drugom poluvremenu dvoboja inicirao povratak svoje momčadi u susret čiji je junak u konačnici bio golman domaćina Adan. Tri poteza o kojima Marca piše odnose na na loptu upućenu Danilu u 63. minuti, Kroosu u 79. i Jeseu u završnici ogleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrićevu nadahnutu igru izvor usko povezuje s dolaskom Zinedinea Zidanea na mjesto trenera, a za kojega se navodi da točno zna što od njega može dobiti, pa sada hrvatski veznjak igra bliže suparničkim vratima. Ima i veću slobodu u igri na dijelu terena na kojem je višak suparničkih nogometaša i manjak prostora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ogroman talent

U dvoboju protiv Betisa Modrić je 88 puta uspješno dodao loptu, što mu je drugi najbolji učinak u aktualnoj sezoni. Bolji je imao samo u prethodnom susretu protiv Sportinga u kojem je 119 puta upošljavao suigrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Povijesni je to uspjeh za igrača koji je protiv Betisa pokazao ogroman talent koji je trener Reala spreman iznijeti na površinu", zaključuje se u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo