Makedonac 'natrljao nos' Tudoru nakon utakmice

Hajdukova pobjeda od samo 2:1 protiv Turnova bila je iznenađenje za mnoge.

19.7.2013.
8:42
VOYO logo

Trener Makedonaca Šefki Arifovski iznio je dosta kritika na račun igre Hajduka te rekao da je očekivao više od splitskih Bijelih, njegovog najdražeg kluba iz djetinjstva.

"Za mene ovako neizvjesna utakmica nije iznenađenje. Očekivao sam više od Hajduka, no znao sam da je to neiskusna momčad. Iako ni mi nemamo neko iskustvo. Očekivao sam da ćemo izboriti remi 1:1. Hajduk je igrao previše naivno, s dugim pasevima, beskrajnim dodavanjima, bezopasni su bili veći dio utakmice, posebno u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu Hajduk je pao fizički, a mi smo imali dvije šanse. Izgubili smo, no ovo je aktivan rezultat i daje nam za pravo da se nadamo prolazu. Nismo slučajno došli ovdje. Hajduk je kvalitetnija momčad od nas, no to moraju pokazati na terenu. Da nam je netko ponudio ovaj rezultat prije utakmice, to bih prihvatio, no sada žalim zbog previda iz kojeg smo primili pogodak."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kritički osvrt makedonskog trenera nije dirnuo šefa struke Hajduka Igora Tudora.

//www.youtube.com/embed/8iraa2fJsMY

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njihov trener ima pravo na svoje mišljenje. No, mi smo bili bolji. Oni su se pokazali kao ozbiljna momčad. Analizirali smo ih, no tek smo na terenu vidjeli njihovu pravu kvalitetu. Procjene po medijima i ljudi oko kluba da će biti 4 ili 5:0 utjecali su na moju momčad. Naravno, kao i to zastrašujuće ozračje bez publike. A i travnjak na kojem se ne može igrati nogomet. U uzvratu nas čeka velika borba", kazao je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo