Nijemci u šoku: 'Apsolutno smo razočarani'

Nakon neplasmana u fazu natjecanja po skupinama Europske lige, Stuttgartov trener i igrači govorili su nakon utakmice protiv Rijeke uglavnom o razočaranju.

30.8.2013.
9:05
VOYO logo

Rijeka je nakon 2:2 na Mercedes-Benz-Areni u uzvratu 4. pretkola izbacila Stuttgart iz natjecanja s ukupnih 4:3, a nakon susreta je novi trener Nijemaca " Thomas Schneider rekao:

"Naravno da smo apsolutno razočarani. Ali ponosan sam na svoje mladiće koji su pokazali strast i emocije. Na kraju smo možda bili pohlepni i napravili smo pogreške koje se ne smiju raditi na ovoj razini."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Doveli smo se bez razloga u probleme. Moramo međusobno razgovarati kako podići samopouzdanje. Sigurno ispadanje nije bilo u planu, ali sada moramo gledati prema naprijed i prema utakmici u nedjelju", komentirao je bosansko-hercegovački reprezentativac Vedad Ibišević.

"Dva primljena gola bila su totalno nepotrebna i naša su krivica. Planirali smo igranje u Europskoj ligi i razočaranje je naravno veliko. Ali u momčadi se pokazao neki novi duh i sada ćemo se potpuno usredotočiti na Bundesligu", rekao je Stuttgartov veznjak Christian Gentner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više od dvije tisuće navijača uživo je bordilo Rijeku u pohodu na Europsku ligu, a oni Riječani koji nisu mogli u Stuttgart okupili su se u centru grada gdje je njih nekoliko stotina utakmicu pratilo na videozidu.

Bakljada, kao ni u Njemačkoj, nije izostala, a navijači su proživjeli prvo trenutke sreće, pa drame nakon Stuttgartovih pogodaka te potpunu euforiju nakon što je Rijeka u 94. minuti zabila za 2:2 i izborila plasman u skupinu Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakva je atmosfera vladala na Korzu, ali i u Stuttgartu, pogledajte u našoj fotogaleriji, a još luđe trebalo bi biti u noći na petak, kada se oko pola sata poslije ponoći junaci Rijeke vraćaju u svoj grad.

ŠALJITE NAM SLIKE SLAVLJA S ULICA RIJEKE NA E-MAIL:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

sport@portal.net.hr

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo