TRENER SEVILLE JE OPREZAN: / 'Dinamo i hrvatski nogomet su priznati u Europi, čeka nas teška utakmica'

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Trener nogometaša Seville Jorge Sampaoli najavio je lov na tri boda u dvoboju protiv Dinama koji se u utorak igra na maksimirskom stadionu od 20.45 sati.

17.10.2016.
20:37
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Andalužani poslije dva kola Lige prvaka imaju četiri boda, kao i vodeća momčad skupine H Juventus. Dinamo je, pak, na dnu poslije poraza od Lyona i Stare dame.

Image
PAŽNJA, PAŽNJA: /

Zvijezde Seville sletjele u Zagreb! 'Ovo je bitno gostovanje za nas'

Image
PAŽNJA, PAŽNJA: /

Zvijezde Seville sletjele u Zagreb! 'Ovo je bitno gostovanje za nas'

'Ključna utakmica za prolaz'

"Ovo je naša ključna utakmica za prolaz u drugi krug. Ali, i za Dinamo je to posljednja prilika za dobar rezultat u Europi, takod a nas čeka jako teška utakmica", najavio je na konferenciji za novinare Sampaoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo izraziti favoriti. Individulano možda imamo bolje igrače, ali ne želimo ulogu favorita. Moramo biti pravi kao momčad, samo tako možemo do pobjede. Dinamo je priznat u Europi kao i hrvatski nogometaši, tako da trebamo biti oprezni", dodao je argentinski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sampaoli je kao izbornik Čilea i trener Universidad de Chilea vodio današnje dinamovce Henriqueza i Fernandesa, tako da ih dobro poznaje.

"To su dva kvalitetna napadača, cijenim ih obojicu i bit će mi drago vidjeti ih na travnjaku. Vjerujem da bi obojica imali mjesto među 20 igrača u Sevilli, barem ih ja takve pamtim", zaključio je Sampaoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nismo veliki favoriti'

Slično poput svoga trenera pričao je obrambeni nogometaš Seville Gabriel Mercado.

"Ne mislim da smo tako veliki favoriti, igramo protiv opasnog suparnika. Važni su nam bodovi, pokušat ćemo pobijediti kako bismo nastavili s pozitivnim rezultatima u Ligi prvaka. Puno je teže pobijediti u gostima, ali vjerujemo da ćemo nastaviti niz dobrih igara", poručio je Mercado.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo