TRENER JUVENTUSA NA UDARU KRITIKA ZBOG MARKA PJACE: / 'Allegri, pogriješio si'

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Hrvatski reprezentativac Marko Pjaca debitirao je u Ligi prvaka za Juventus u remiju talijanskog prvaka sa Sevillom (0:0).

15.9.2016.
8:47
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Pjaca je u 86. minuti ušao u igru umjesto Dybale, a malo kasnije našao se u središtu zanimanja nakon jednog duela mogao biti dosuđen jedanaesterac na njemu.

NEMOĆNI JUVENTUS: Talijanskom prvaku samo bod, Mandžukić ostao na klupi, Pjaci tek pet minuta

Navijači Juventusa kritiziraju trenera trenera Juventusa Massimiliana Allegrija što Pjacu nije u igru uveo ranije, slično kao i što su hrvatski navijači kritizirali Antu Čačića što nije Pjacu uveo ranije u igru u utakmici osmine finala Eura protiv Portugala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Marko Pjaca je ušao prekasno u susret'

"Marko Pjaca je ušao prekasno u susret. Ne može napraviti ništa čarobno u pet minuta"; Marko Pjaca je trebao ući ranije", Allegri, pogriješio si", samo su neki od komentara navijača na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Allegrija zbog Pjace kritizira i ugledna Gazzetta dello Sport.

"Massimiliano Allegri je trener koji ne voli bacati u vatru mlade igrače, iako su jako talentirani. Dovoljno je pogledati njegov odnos ranije prema Alvaru Morati ili Dybali. Pjaca je predodređen za sličan put, iako je pokazao da se njegovo vrijeme na travnjaku mora povećati i unatoč tome što ga je nahvalio kad je došao u klub kazavši da je jako talentiran", piše Gazzeta dello Sport u svojoj analizi utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objasnio zašto je Mandžo ostao na klupi

Nakon utakmice Allegrija je dočekalo pitanje zašto je Mandžukić ostao na klupi cijelu utakmicu...

"Uveo sam u igru Pjacu jer sam htio nekoga tko bi se mogao brzo ubacivati u protivničku obranu i brzo izbacivati čovjeka iz igre, umjesto da i dalje igramo na centralnog napadača u polju pred protivničkim golom. Asamoah je dobro čitao igru, a Pjanić je demonstrirao svoju kvalitetu s loptom kad je ušao s klupe", kazao je Allegri, pišu službene stranice Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo