TRENER INTERA ISKRITIZIRAO BROZOVIĆA: / 'On mora pokazivati puno više, ovog puta ništa nije dao'

Image
Foto: AFP, OLIVIER MORIN

Trener Intera Frank de Boer osvrnuo se na igru hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića nakon iznenađujučeg poraza njegove momčadi od izraelskog Hapoela Beer Sheve (2:0) u 1. kolu Europske lige

16.9.2016.
9:43
AFP, OLIVIER MORIN
VOYO logo

Inter sinoć na San Siru nije oduševio i talijanski mediji su bijesni na nizozemskog stručnjaka kojem već sad traže zamjenu. Uz to, poraz je došao u nezgodno vrijeme. Uoči susreta s talijanskim prvakom Juventusom. Doživi li De Boer još jedan poraz, to bi mogao biti njegov kraj u Milanu. Kao nasljednik se spominje Fabio Capello, a nakon susreta s izraelskom momčadi, Frank de Boer se obratio novinarima i istaknuo:

SENZACIJA NA SAN SIRU: Inter i Brozović potopljeni pred vlastitim navijačima u Milanu

'Jako mi je žao navijača koji su došli na stadion'

"Prvo, jako mi je žao navijača koji su došli na stadion. Nikako ne mogu shvatiti zašto smo i kako smo izgubili glavu nakon prvog primljenog pogotka. Uvijek se može pasti u nogometu, ali sam jako bijesan što se to u našem slučaju događa prečesto. Ne smijemo gubiti glave i pasti u igri kad dobijemo gol", rekao je Nizozemac koji s Interom do sada ima upisanu tek jednu pobjedu, onu protiv Pescare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/FHSo

'Znam da je Marcelo htio dati sve od sebe'

Nakon poraza od Hapoela, De Boer se osvrnuo i na igru Marcela Brozovića. Hrvatskog reprezentativca zamijenio je nakon prvog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da je htio dati sve od sebe, ali u ovoj utakmici to nije dao. Nije imao sreće, ali znam da može puno bolje. I mora pokazivati puno više", dao je do znanja de Boer, stoji na službenim klupskim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo