Trener i mediji uzeli Kovačića na zub: 'Mateo bježi od odgovornosti'

Kroz vrlo loše razdoblje prolaze nogometaši milanskog Intera koje novi trener Roberto Mancini zasad ne uspijeva podići, a nova pojačanja Lukas Podolski i Xherdan Shaqiri se još traže.

2.2.2015.
18:33
VOYO logo

U takvoj situaciji nije lako ni našem Mateu Kovačiću kojeg su na zub uzeli i talijanski mediji, a ni trener Mancini ne skriva da očekuje više od 20-godišnjeg veznjaka. Prije nekoliko je dana za Il Giornale jasno poručio 'Kovačić se mora probuditi', a uoči dvoboja protiv Sassuola je za Interovu klupsku televiziju dodao 'Mateo mora shvatiti da nije isto igrati kao veznjak i kao povučeni napadač'.

Dan nakon utakmice se Kovačića u svome komentaru dotaknuo i nogometni portal Calciomercato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još jedan loš Kovačićev nastup, još jedno razočaranje za one koji očekuju više od igrača takvih tehničkih kvaliteta. U svojoj drugoj potpunoj sezoni u Interu Mateo još uvijek nije završio proces sazrijevanja koji bi ga trebao prometnuti u istinskog lidera sredine terena", piše Calciomercato i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Inter je u Matea kao 19-godišnjaka uložio 15 milijuna eura, računajući i bonuse, i dao mu potrebno vrijeme za adaptaciju na novu ligu. No, on još uvijek nije odigrao nijednu utakmicu s namjerom da je riješi, kao da pokušava pobjeći od odgovornosti."

Dodajmo da je Kovačić ove sezone počeo puno češće zabijati, pa je tako postigao već sedam pogodaka u svim natjecanjima, ali Mancini i talijanska javnost očito od njega očekuju puno veći doprinos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo