NOVA OZLJEDA U MODROM TABORU: / Trener Dinama u problemima uoči nastavka sezone

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
2.2.2016.
19:10
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Josip Brekalo oduševio je na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Čileu za igrače do 17 godina, na kojem je Hrvatska dogurala do četvrtfinala u kojem je doživjela poraz od reprezentacije Malija. Brekalo je, zajedno sa Morom i Soldom, uvršten u najboljih 11 turnira.

Brekalo slomio prst na nozi

Nakon toga, trener Dinama Zoran Mamić ga je uoči sraza sa Osijekom u jesenskom dijelu sezone, priključio seniorskoj momčadi. Čelnici Dinama vjeruju kako će Brekalo jednog dana postati vrhunski igrač, a on je to već i pokazao svojim igrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I sam se nada kako će na proljeće dobiti minutažu od Mamića i opravdati povjerenje šefa struke Dinama. Međutim, na svojim prvim pripremama sa seniorskom momčadi Dinama u La Mangi doživio je ozljedu. Brekalo je tijekom susreta s ruskim CSKA, koji su Modri odigrali neriješeno, slomio je prst na nozi i s terena će izbivati otprilike dva tjedna. Tako se Mamić suočio s novim problemom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li došlo Cekicijevih pet minuta!?

Naime, Soudani je ozlijeđen, Sigali je na poštedi zbog ozljede, isto kao i Taravel. Josip Pivarić je nedavno ozlijedio koljeno i 'out' je do kraja sezone, a Marko Pjaca još uvijek ulazi u onu svoju formu s kojom je prošle sezone oduševio u dresu Dinama, a na ovim pripremama u La Mangi se baš i nije naigrao. Na sve to sad se ozlijedio i Brekalo. Iako je Brekalo igrač koji trenutno nije u fokusu Mamića za prvu momčad, trener Modrih je sad dosta tanak na krilnoj poziciji.

Možda je sad došlo vrijeme da Mamić iz Lokomotive povuče Cekicija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo