KAO DA JE GLEDAO NEKU DRUGU UTAKMICU: / 'Gledajte, ne bih se složio s tim...'

Image
Foto: Jean Paul Thomas/PIXSELL

Dinamo je na otvaranju ovosezonske Lige prvaka doživio uvjerljiv poraz od Lyona 3-0.

14.9.2016.
23:11
Jean Paul Thomas/PIXSELL
VOYO logo

Francuska momčad bila je bolja većim dijelom susreta i mogla je pobijediti s još većom razlikom. Dinamo je imao blijedi ulazak u utakmicu. U prvih dvadesetak minuta, Modri se nisu mogli sastati s loptom. Puno su Zagrepčani griješili, redali su pogrešno dodavanje za pogrešnim dodavanjem, a tranzicija je u potpunosti zakazala. Uz to, nervoza je prevladala, tako da je to na početku izgledalo loše.

DINAMO UVJERLJIVIM PORAZOM ZAPOČEO NASTUP U LIGI PRVAKA: Lyon srušio modre snove za 57. minuta

'Imali smo mi svoje šanse'

"Pa dobro. Sigurno da poraz od 3-0 ne može donijeti zadovoljstvo. Ne bih se složio da je bio blijedi ulazak u utakmicu. Imali smo mi svoje šanse, ali dva gola smo poklonili Lyonu. To je nogomet. Vidjeli smo gdje smo i što smo, i ova utakmica će promijentii neke stvari u momčadi. U drugom poluvremenu smo imali neke šanse koje nismo realizirali. Bili smo čak i ravnopravni. Očekivali smo više, ali nismo uspjeli. Sutra je novi dan, idemo dalje s ambicioznošću. To je nogomet, to je Liga prvaka", svoje dojmove za kamere HTV-a iznio je trener Dinama Zlatko Cico Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo poluvrijeme - drugo lice Dinama

Kako je utakmica odmicala, Dinamo je igrao sve opuštenije. Tek u drugom poluvremenu Modri su se u potpunosti oslobodili, imali i dvije sjajne šanse u kojima se tresao okvir gola, ali jednostavno nije išlo iza linije gola vratara Lyona Lopesa.

"Da smo iskoristili koju šansu, tko zna kako bi to sve izgledalo na kraju. 3-0, 2-1... Rezultat bio bio drugačiji. Imamo vremena za oporavak do Rijeke. Ovo je pakleni mjesec, čekaju nas teške utakmice. Spremit ćemo se i vjerujemo u dobar rezultat. Nakon Rijeke slijedi Kup, potom Juventus, pa Lokomotiva i Hajduk... Vjerujem da će sve biti dobro", dao je do znanja strateg Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo