ČUDNI POGLEDI

KAO DA JE GLEDAO NEKU DRUGU UTAKMICU: ‘Gledajte, ne bih se složio s tim…’

Dinamo je na otvaranju ovosezonske Lige prvaka doživio uvjerljiv poraz od Lyona 3-0.

Francuska momčad bila je bolja većim dijelom susreta i mogla je pobijediti s još većom razlikom. Dinamo je imao blijedi ulazak u utakmicu. U prvih dvadesetak minuta, Modri se nisu mogli sastati s loptom. Puno su Zagrepčani griješili, redali su pogrešno dodavanje za pogrešnim dodavanjem, a tranzicija je u potpunosti zakazala. Uz to, nervoza je prevladala, tako da je to na početku izgledalo loše.

DINAMO UVJERLJIVIM PORAZOM ZAPOČEO NASTUP U LIGI PRVAKA: Lyon srušio modre snove za 57. minuta

‘Imali smo mi svoje šanse’

“Pa dobro. Sigurno da poraz od 3-0 ne može donijeti zadovoljstvo. Ne bih se složio da je bio blijedi ulazak u utakmicu. Imali smo mi svoje šanse, ali dva gola smo poklonili Lyonu. To je nogomet. Vidjeli smo gdje smo i što smo, i ova utakmica će promijentii neke stvari u momčadi. U drugom poluvremenu smo imali neke šanse koje nismo realizirali. Bili smo čak i ravnopravni. Očekivali smo više, ali nismo uspjeli. Sutra je novi dan, idemo dalje s ambicioznošću. To je nogomet, to je Liga prvaka”, svoje dojmove za kamere HTV-a iznio je trener Dinama Zlatko Cico Kranjčar.

Drugo poluvrijeme – drugo lice Dinama

Kako je utakmica odmicala, Dinamo je igrao sve opuštenije. Tek u drugom poluvremenu Modri su se u potpunosti oslobodili, imali i dvije sjajne šanse u kojima se tresao okvir gola, ali jednostavno nije išlo iza linije gola vratara Lyona Lopesa.

“Da smo iskoristili koju šansu, tko zna kako bi to sve izgledalo na kraju. 3-0, 2-1… Rezultat bio bio drugačiji. Imamo vremena za oporavak do Rijeke. Ovo je pakleni mjesec, čekaju nas teške utakmice. Spremit ćemo se i vjerujemo u dobar rezultat. Nakon Rijeke slijedi Kup, potom Juventus, pa Lokomotiva i Hajduk… Vjerujem da će sve biti dobro”, dao je do znanja strateg Dinama.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr