TRENER BARCELONE POSLAO OPAKU PORUKU REALOVCIMA: / 'Ovo im neće dobro leći, idemo osvojiti sve'

Image
Foto: AFP, JOSEP LAGO
9.3.2017.
11:38
AFP, JOSEP LAGO
VOYO logo

"Rekao sam šest uoči utakmice jer momčad ove razine lako zabije jedan gol. Nitko od nas nije niti u jednom trenutku prestao vjerovati. Ovu pobjedu posvećujemo svima onima koji su nas svih ovih dana podržavali, napose u delikatnim trenucima. Ovo je pobjeda za sve njih a naročito za one koji su bili uz nas nakon poraza od 0-4 u Parizu", izjavio je Enrique nakon utakmice u kojoj je njegova momčad senzacionalnim preokretom izborila četvrtfinale Lige prvaka.

Image
ŠPANJOLSKI MEDIJI U DELIRIJU: /

Božanstvo, junaci, legende... Samo madridski AS upozorava na nepravdu

Image
ŠPANJOLSKI MEDIJI U DELIRIJU: /

Božanstvo, junaci, legende... Samo madridski AS upozorava na nepravdu

'Pobjeda vjere'

"Ovu noć teško možemo opisati riječima jer je imala predložak horor filma sa spektakularnim početkom na Camp Nou kakav sam rijetko kada viđao i s maksimalnim zalaganjem igrača. Oni uvijek daju sve od sebe, ali ovo je bio maksimum", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su vodili 3-0, pa primili gol za 3-1, Barcelonini nogometaši nisu posustajali nego su tražili četvrti, peti i konačno šesti gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zato kažem kako je ovo bila pobjeda vjere, vjere koju su imali igrači i navijači. Preokrenuli smo rezultat u posljednjim minutama, baš kao što i treba biti epski preokret. Ovu noć neće zaboraviti nijedno dijete. Neće je zaboraviti nijedna odrasla osoba koja je bila ovdje. Djeca će je pamtiti zauvijek", istaknuo je emotivno Enrique.

'Cilj je trostruka kruna'

Poslao je poruku i mogućim suparnicima u četvrtfinalu, napose rivalu Real Madridu čiji je kapetan Sergio Ramos u utorak rekao da će mirnije spavati ako Barcelona ispadne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To što smo u četvrtfinalu neće leći dobro ostalim momčadima jer smo uvijek među favoritima za osvajanje naslova. Dokle god postoje šanse, naš je cilj osvajanje Lige prvaka. Još na pripremama uoči sezone govorio sam vam da nam je cilj trostruka kruna, osvojiti sve", izjavio je Enrique.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona se u španjolskom prvenstvu nalazi na prvom mjestu s bodom više od Real Madrida koji ima utakmicu manje, gostovanje kod Celte Vigo. Krajem svibnja će u finalu Španjolskog kupa igrati Barcelona i Alaves u Madridu.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo