TREĆE POLUVRIJEME I DALJE TRAJE: / 'Ne znam je li Rakitić dovoljno hrabar...'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Razmjena mišljenja putem na račun jedne opaske na Twitteru, a u koju je upleten i veznjak Barcelone Ivan Rakitić, dobila je svoj nastavak. U kojem je prozvan hrvatski nogometni reprezentativac.

20.1.2017.
16:45
AFP
VOYO logo

Repovi se vuku nakon pobjede Barcelonine momčadi protiv Real Sociedada u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Kupa kralja nakon koje je Rakitić prokomentirao misao veznjaka Real Sociedada Asiera Illarramendija poslije utakmice.

Image
RAKITIĆ SPUSTIO ŠPANJOLCU! Vatreni napokon progovorio o budućnosti: /

'Zabrinut sam, ali...'

"Zar opet. Uvijek isto! Zar opet...", poručio je Španjolac vjerojatno aludirajući na činjenicu da je Barceloni sviran jedanaesterac kojeg je za pobjedu 1-0 realizirao Neymar, a koji je nakon susreta prokomentirao i da je sudac trebao isključiti Lionela Messija, odnosno napisao da bi tako sigurno i bilo da Messi umjesto Barceloninog nosi dres Sociedada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam zbog čega se žali. Trebao je biti još jedan penal za Barcelonu. Ponekad je bolje ostaviti mobitel u džepu malo duže", poručio je Rakitić i time dao povod Raulu Navasu, čije riječi prenosi As, da se i on oglasi i uključi u razmjenu mišljenja:

"Mislim da bi on trebao malo bolje pogledati što se zbiva oko njega, samo ne znam je li dovoljno hrabar to onda i reći nekim svojim suigračima koji i na terenu i na Twitteru više pričaju od Illare."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Rakitiću, ove su riječi uperene očito bile i prema Gerard Piqueu kojeg dani opis najbolje opisuje, pa tek treba očekivati nastavak ove 'utakmice'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo