TREĆE MOURINHOVO POJAČANJE: / Novi član Uniteda za početak objasnio kako izgovoriti njegovo prezime

Image
Foto: Screenshot

Engleski nogometni velikan Manchester United potvrdio je potpis četverogodišnjeg ugovora s trećim ovoljetnim pojačanjem.

6.7.2016.
17:22
Screenshot
VOYO logo

Kao što se posljednjih dana nagađalo, novi član Mourinhove momčadi postao je armenski ofenzivni veznjak Henrih Mhitarjan, dosadašnji član Borussije Dortmund. Mhitarjan je imao ugovor s njemačkim klubom do iduće godine, ali Borussia ga je odlučila prodati kako sljedeće ljeto ne bi ostala bez ikakve odštete. Koliko je United platio za novog igrača nije objavljeno, ali engleski i njemački mediji barataju iznosom od oko 40 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Uklopit će se u Premier ligu'

Iza Mhitarjana je fantastična sezona u kojoj je postigao 23 pogotka i skupio čak 32 asistencije kroz sva natjecanja. To je i privuklo Mourinha koji će 27-godišnjem Armencu vjerojatno povjeriti poziciju desnog krila.

"Henrih je vrlo talentiran nogometaš koji je pokazao odličnu formu i u klubu i u reprezentaciji. Pravi je timski igrač sjajnih vještina i s dobrim okom za gol. Oduševljen sam što je izabrao Manchester United i vjerujem da će vrlo brzo dati doprinos momčadi jer njegov stil igre odgovara Premier ligi", naglasio je trener Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počast ocu

Mhitarjan je, pak, dodao da mu se potpisom za Manchester United ispunio san.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uzbuđen sam što ću igrati za klub tako sjajne povijesti i nadam se da ću dugo ostati ovdje. Zahvaljujem na povjerenju klubu i Mourinhu i vjerujem da ću igranjem za ovako veliki klub odati počast svome ocu koji mi je bio inspiracija kad sam bio dječak", poručio je Mhitarjan čiji je otac Hamlet također bio nogometaš, a preminuo je od raka kad je Henrih imao samo sedam godina.

https://vine.co/v/5atBx62lvBB

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United je prije Mhitarjana u svoje redove doveo i bjelokošćanskog stopera Erica Baillyja iz Villarreala, te švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića kojem je istekao ugovor s PSG-om. Mourinho je najavio da očekuje dolazak još jednog 'kapitalca', pretpostavlja se na poziciji središnjeg veznog.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo