'TRAŽIO SAM OD NJIH SAMO JEDNO': / Izbornik Walesa otkrio tajnu njihova uspjeha

Image

Malo je bilo onih koji su pred Europsko nogometno prvenstvo bili spremni staviti novac na to da će Wales igrati u polufinalu turnira.

1.7.2016.
23:57
VOYO logo

Zanimljivo, uz Wales, koji je nastavio sjajan niz prkoseći pritom svima, samo je jedna momčad na svim utakmicama u kojima je nastupala postigla pogodak suparniku, a riječ je o najugodnijem iznenađenju Eura reprezentaciji Islanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nismo tu samo radi uživanja'

"Znali smo da će biti teško, ali i prije sam govorio da nismo ovdje stigli samo kako bismo uživali. Došli smo se natjecati i mislimo da imamo štogod za ponuditi. Suprotstavili smo se Belgiji, a samo to sam od svojih igrača tražio", kazao je Coleman nakon utakmice i nastavio objašnjavati:

"U momčadi imamo igrače kao što su Joe Allen, Aaron Ramsey i Gareth Bale koji moraju dijeliti lopte i igrati nogomet jer tako iz naše momčadi izvlače ono najbolje. Postigli smo briljantne pogotke, a posebno sam sretan zbog Sama Vokesa koji ne započinje uvijek utakmice od početka, ali uvijek naporno radi i ističe se. Sjajan je. Ashley Williams je mogao postići hat-trick, pravi je vođa. A kakva je samo bila izvedba Hala Robson-Kanua!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne treba se bojati sanjati'

"Ne treba se bojati sanjati. Prije samo četiri godine bio sam nezamislivo udaljen od ovoga sada. Ne treba se bojati niti pogriješiti, imao sam više padova od uspjeha. Sada uživam", osvrnuo se Coleman u zaključku na vrijeme provedeno u grčkoj Larissi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proveo je ondje tek šest mjeseci prije no što je napustio klub u financijskim teškoćama. Potom je preuzeo Wales.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo