Miljenik nacije otkrio životni horor: 'Nikad to neću zaboraviti, imao sam samo 10 godina!''

19.1.2015.
6:36
VOYO logo

Naime, on je osobno nazočio smrti svoje majke i to u dobi od samo deset godina. Majku mu je ubio otac koji ju je izbo nožem, a kasnije je Blaszczykowskog i njegovog brata odgojila baka.

"U knjizi sam pisao o svemu što mi se dogodilo, uključujući o danu kad sam imao deset godina i kada sam svjedočio ubojstvu. Tada mi je otac ubio majku. Tu epizodu nikad nisam i neću zaboraviti. Nikad neću shvatiti zašto se to dogodilo i uvijek ću se pitati zašto. Pokušao sam zaboraviti, ali nisam mogao", objasnio je Blaszczykowski u razgovoru za Die Welt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blaszczykowski svaki svoj pogodak posvećuje mami. Otac mu je zbog zločina završio u zatvoru, a preminuo je 2012. godine. Slavni je nogometaš nazočio pogrebu, ali nije oprostio.

//www.youtube.com/embed/ImSjYiFpwng

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško djetinjstvo mi je dalo dosta snage u životu. Morao sam se suočiti s brojnim nevoljama s kojima se mnogi ne bi mogli nositi", dodao je danas 29-godišnji Blaszczykowski koji nosi popularan nadimak Kuba, po kojem je autobiografija i dobila ime.

Blaszczykowski igra na poziciji krila, a u Borussiju Dortmund je stigao 2009. godine iz Wisle Krakow. Posljednjih je godina jedan od najboljih igrača žuto-crnih, ali i poljske reprezentacije za koju je skupio 68 nastupa i postigao 14 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo