TRAGIČAR UTAKMICE: / Vatreni glumio Šukera pa opasno kiksao! Hrvat propustio priliku kreirati senzaciju

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Hrvatski reprezentativni napadač Duje Čop mogao je postati apsolutni junak dana u 13. kolu Primere.

26.11.2016.
19:07
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, Čop je je u završnici susreta promašio kazneni udarac za izjednačenje i senzaciju protiv Real Madrida. Na kraju su Los Blancosi teškom mukom slavili protiv Sportinga iz Gijona 2-1. Čop je u 78. minuti imao veliku priliku za poravnanje.

JE NEZAUSTAVLJIV: Pogledajte fantastičan pogodak kojim je vratio nadu svojoj momčadi

Real sretno došao do pobjede

Nacho je u šesnaestercu srušio Victora Rodrigueza, a penal je krenuo izvesti Hrvat. Namjestio je loptu na bijelu točku, te poput Davora Šukera protiv Rumunjske na Svjetskom prvenstvu 1998. u Francuskoj, Čop je odmjeravao sebi puls prije udarca. No, nakon toga poslao je loptu preko gola i propustio izjednačiti protiv aktualnog prvaka Europe te lidera prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

31. utakmica za Real bez poraza

Madridski klub je s dva pogotka Cristiana Ronalda (5pen, 18) vodio s 2-0, ali je u 35. minuti Carlos Carmona smanjio na 2-1. Unatoč golemoj dominaciji, Real nije uspio zabiti u drugom dijelu, a Čop je ispao tragičar za Sporting.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/video/x53nvhg_real-madrid-vs-sporting-gijon-2-1-all-goals-highlights-resumen-y-goles-26-11-2016_sport

Modrić igrao svih 90. minuta za Kraljeve

Realu je to 31. utakmica bez poraza u svim natjecanjima, a u sljedećem kolu čeka ih veliki derbi kod Barcelone. Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Real, Mateo Kovačić je zamijenjen u 81. minuti, dok je Čop cijelo vrijeme proveo na terenu. Madridski sastav je, tako, povećao vodstvo, sada ima 33 boda, sedam više od Barcelone koja u nedjelju gostuje kod neugodnog Real Sociedada. Sporting je u zoni ispadanja, 18. s devet osvojenih bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranije odigranom utakmici Malaga je u trileru nadigrala Deportivo s 4-3, nakon što su gosti nadoknadili zaostatak od 1-3, a onda primili gol u sudačkoj nadoknadi. Pobjedu su Malagi donijeli Santos (21-pen, 56), Sandro (40) i Ontiveros (90+1) , dok su strijelci za Deportivo la Corunu bili Borges (4-pen, 82) i Andone (72).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo