Totalno podcjenjivanje: 'Samo je Modrić ekstra klasa te reprezentacije!'

'U hrvatskoj reprezentaciji je samo Luka Modrić klasa, a da si sami nismo zabili gol, Hrvatska nas ne bi pobijedila'.

11.10.2014.
12:29
VOYO logo

Bugarski reprezentativac zabio je jedini gol na utakmici, ali u vlastitu mrežu. Hrvatska je u Sofiji u drugom kolu kvalifkacija za EURO 2016 slavila s 1:0, a Bodurov je nakon okršaja isijavao razočaranje i ne baš lijepe riječi za hrvatsku reprezentaciju.

"Da nije bilo te moje pogreške, Hrvatska nas ne bi pobijedila. Ali to je nogomet. Svi smo krivi, svih nas 11", prebacio je Bodurov krivnju i na svoje suigrače pa se okrenuo hrvatskoj reprezentaciji:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U hrvatskoj reprezentaciji je samo Luka Modrić ekstra klasa. Zato mi i nije jasno kako smo izgubili, kao da smo pokazali previše poštovanja. Nemamo druge nego sada pobijediti Norvešku i uzeti sva tri boda", poručio je bugarski tragičar.

https://vine.co/v/OAnEadOgzJz/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik domaće reprezentacije Ljuboslav Penev bio je ogorčen nastupom svojih igrača protiv hrvatske. Bio je, zapravo, ljut kao ris nakon utakmice.

"Naši vodeći igrači, neću im spominjati imena, su potpuno zakazali. Ponedjeljak i gostovanje u Oslu im je prilika za iskupljenje. Utakmicu nismo mogli dobiti jer nismo pokazali karakter. Nije bilo trčanja niti duela, nismo znali navaliti. A kada nema pritiska, onda na površinu ispliva individualna kvaliteta koju Hrvati definitivno posjeduju", zaključio je Penev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo