'To je fantastična vijest, baš sam se razveselio'

Vedran Ćorluka otišao je na šestomjesečnu posudbu u Leverkusen, više nije želio tratiti vrijeme u Londonu.

1.2.2012.
7:36
VOYO logo

Ćorluku ugovor s Tottenhamom veže do ljeta 2014. godine. Pa iako je taj ugovor financijski izvanredan, Čarlijev luksuzni način života zahtijeva barem još jedan sličan ugovor nakon isteka ovoga, da bi osigurao egzistenciju nakon igranja nogometa. A do novoga, bogatoga ugovora može doći samo dobrim igrama, za što nije više imao baš nikakvo jamstvo u Tottenhamu.

Bayer će za Ćorlukinu posudbu platiti Spursima 850.000 eura i preuzet će sve financijske obveze koje londonski klub ima prema hrvatskom reprezentativcu, Iako je to poslovna tajna, neki engleski portali nude informaciju da on u Tottenhamu zarađuje oko 50.000 eura tjedno, što znači da bi za šest mjeseci Bayer našem reprezentativcu trebao platiti oko milijun i 200.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

K tome, klub iz Leverkusena bi na ljeto imao pravo otkupa Ćorlukina ugovora. Odluče li se Nijemci na taj korak, to bi ih stajalo dodatnih sedam milijuna eura. Bila bi to odšteta Tottenhamu, a plaća Ćorluki bila bi posebna stavka, no jasno je da bi u slučaju takva raspleta i Čarlijeva plaća bila viša.

"To je fantastična vijest, baš sam se razveselio kad sam doznao da se Ćorluka seli u Leverkusen", rekao je oduševljeni trener naše reprezentacije Nikola Jurčević te potom dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ćorluka je povukao izvrstan potez, umjesto sjedenja na klupi u Tottenhamu i mizerne minutaže koju je dobivao na kapaljku, odlučio je prijeći u veliki njemački klub, koji se bori za naslov i igra u Ligi prvaka s Barcelonom! A to je izvrsno za našu reprezentaciju, jer će Ćorluka u Bayeru svakako imati dobru minutažu i bit će u natjecateljskom ritmu uoči Eura."

specijal-201102150360004-Transferi godine cate-201101170366004

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo