TO BI BILA PRAVA SENZACIJA: / Dinamu za trenera ponuđen bivši talijanski izbornik!

Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

U Dinamu intenzivno traže novog trenera nakon što je Zlatko Kranjčar podnio ostavku poslije debakla u nedjeljnom derbiju protiv Rijeke (2-5) na Rujevici.

20.9.2016.
10:16
AFP, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

Do daljnjega će prvu momčad voditi Kranjčarev pomoćnik Željko Sopić, ali jasno je da u Maksimiru žele na klupi nekog iskusnijeg stručnjaka. U obzir dolaze i strani stručnjaci, a prema pisanju 24 sata, Dinamu je ponuđen čak i bivši talijanski izbornik Cesare Prandelli (59)!

Image
IMAMO UVJERLJIVOG POBJEDNIKA: /

Evo koga bi naši čitatelji željeli vidjeti na Dinamovoj klupi

Image
IMAMO UVJERLJIVOG POBJEDNIKA: /

Evo koga bi naši čitatelji željeli vidjeti na Dinamovoj klupi

Petev i Bjelica nedostupni

Riječ je o stručnjaku koji je od 2005. do 2010. vrlo uspješno vodio Fiorentinu što mu je bila 'ulaznica' za klupu Italije. Azzurre je na Euru 2012. odveo sve do finala, ali nakon neuspjeha na Svjetskom prvenstvu dvije godine kasnije raskinuo je ugovor. Preuzeo je nakon togaturski Galatasaray, ali ta je epizoda bila vrlo loša i ekspresno je dobio otkaz. Otada je bez posla i očito se na svaki način pokušava vratiti na scenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U igri za Dinamovu klupu su navodno još dvojica Talijana - Stefano Pioli (50) koji je posljednje dvije godine vodio Lazio, te nekadašnji trener Hajduka Edoardo Reja (70). Kao i uvijek kada Modri traže trenera, spominje se i bivši trener Ludogoreca Ivajlo Petev, ali on je trenutno bugarski izbornik i malo je vjerojatno da bi htio ostaviti taj posao.

Ista je stvar i s Nenadom Bjelicom koji je nedavno postao trener poljskog Lecha iz Poznanja, a kad je u pitanju trener Slaven Belupa Željko Kopić, u Maksimiru dvoje je li dovoljno iskusan za preuzimanje Dinama u ovako teškom trenutku. U svakom slučaju, potraga se nastavlja...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo