DAO DO ZNANJA: / Ante Čačić poslao poruku Šimi Vrsaljku koja će ga razveseliti

Image
Foto: AFP, PAUL CROCK

Izbornik Hrvatske Ante Čačić prokomentirao je Vrsaljkovo neigranje za Atletico Madrid.

22.9.2016.
17:53
AFP, PAUL CROCK
VOYO logo

Šime Vrsaljko odigrao je tek jednu utakmicu za Atleticu. Bilo je to 17. 9 protiv Sportinga iz Gijona. U tom susretu Vrsaljko je igrao svih 90. minuta. Već u sljedećoj utakmici nije bio u planovima trenera RojiblancosaDiega Simeonea.

ZAŠTO JE VATRENOM PROPAO TRANSFER U

Nije u Simeoneovim planovima

Znači, od ukupno šest ovosezonskih službenih utakmica Atletico Madrida, Vrsaljko je igrao tek u jednoj, a u čak četiri nije niti bio u kadru. Jasno je kao dan da će se Vrsaljko teško izboriti za prvih 11 Atletica, jer ga Simeone ne percipira kao igrača koji može pomoći njegovoj momčadi. Bar za sad, kako trenutno stoje stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

SIMEONE ‘OŠAMARIO’ VRSALJKA: Karizmatični trener uopće ne računa na

No, to ne znači da neće igrati za reprezentaciju Hrvatske. Iako je Ante Čačić tip izbornika koji u reprezentaciju zove najčešće samo one igrače koji igraju u svojim klubovima, a to je više puta naglasio u svojim izjavama uoči Eura u Francuskoj, naglasio je kako njegova pozicija u reprezentaciji nije upitna.

'Uvjeren sam da će uspjeti izboriti svoje mjesto kod Simeonea'

"Šime je došao u novi klub i sigurno će mu trebati neko vrijeme za punu adaptaciju. Rano je za bilo kakve špekulacije, on je i dalje neupitan na svojoj poziciji u reprezentaciji, a ja sam uvjeren da će uspjeti izboriti svoje mjesto kod Simeonea. Španjolska liga je vrlo jaka i zahtjevna, "Atletico" ima more utakmica, igraju i Ligu prvaka, pa će se sigurno otvoriti prostor i za Vrsaljka. Previše je to utakmica da ga Simeone ne bi koristio" rekao izbornik Hrvatske Ante Čačić za Zadarski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo