RIJEČ IZBORNIKA

DAO DO ZNANJA: Ante Čačić poslao poruku Šimi Vrsaljku koja će ga razveseliti

Izbornik Hrvatske Ante Čačić prokomentirao je Vrsaljkovo neigranje za Atletico Madrid.

Šime Vrsaljko odigrao je tek jednu utakmicu za Atleticu. Bilo je to 17. 9 protiv Sportinga iz Gijona. U tom susretu Vrsaljko je igrao svih 90. minuta. Već u sljedećoj utakmici nije bio u planovima trenera Rojiblancosa Diega Simeonea.

ZAŠTO JE VATRENOM PROPAO TRANSFER U BARCU? ‘Jedan od čelnika ga je silno želio, ali…’

Nije u Simeoneovim planovima

Znači, od ukupno šest ovosezonskih službenih utakmica Atletico Madrida, Vrsaljko je igrao tek u jednoj, a u čak četiri nije niti bio u kadru. Jasno je kao dan da će se Vrsaljko teško izboriti za prvih 11 Atletica, jer ga Simeone ne percipira kao igrača koji može pomoći njegovoj momčadi. Bar za sad, kako trenutno stoje stvari.

ante čačić

SIMEONE ‘OŠAMARIO’ VRSALJKA: Karizmatični trener uopće ne računa na Vatrenog

No, to ne znači da neće igrati za reprezentaciju Hrvatske. Iako je Ante Čačić tip izbornika koji u reprezentaciju zove najčešće samo one igrače koji igraju u svojim klubovima, a to je više puta naglasio u svojim izjavama uoči Eura u Francuskoj, naglasio je kako njegova pozicija u reprezentaciji nije upitna.

‘Uvjeren sam da će uspjeti izboriti svoje mjesto kod Simeonea’

“Šime je došao u novi klub i sigurno će mu trebati neko vrijeme za punu adaptaciju. Rano je za bilo kakve špekulacije, on je i dalje neupitan na svojoj poziciji u reprezentaciji, a ja sam uvjeren da će uspjeti izboriti svoje mjesto kod Simeonea. Španjolska liga je vrlo jaka i zahtjevna, “Atletico” ima more utakmica, igraju i Ligu prvaka, pa će se sigurno otvoriti prostor i za Vrsaljka. Previše je to utakmica da ga Simeone ne bi koristio” rekao izbornik Hrvatske Ante Čačić za Zadarski.hr.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr