hnl

NOVI UDARAC: 'Mamić se kleo na djecu i izrekao tri laži'

Član Nadzornog odbora Hajduka Ljubo Pavasović-Visković burno je reagirao na izjave Dinamovog izvršnog predsjednika Zdravka Mamića. Podsjetimo, Mamić je izjavio da Hajduk nije želio da Split bude domaćin utakmicama reprezentacije.

Po Mamiću, Davor Šuker i društvo su htjeli da se utakmice Hrvatska – Norveška i Hrvatska – Italija igraju u Splitu, ali Hajduk je tu ponudu, navodno, odbio.

“Gospodin Mamić u svom je istupu kuneći se na svoju djecu izrekao barem tri neistine! Prva neistina je da je Hajduku nuđena organizacija utakmice s Norveškom i Italijom, to je apsolutna laž! Nitko nam to nikada iz HNS-a nije ponudio”, kazao je Pavasović-Visković i istaknuo:

“Hajduk želi i spreman je organizirati utakmicu s Italijom kao što je spreman sutra ujutro sjesti sa gospodom iz HNS-a. No, naravno da o delegaciji koja će predstavljati Hajduka neće odlučivati netko u HNS-u nego Hajduk kao klub.”

Kako donosi Goal.com, sporan je i izbor Alojzija Šuprahe za predsjednika Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije.

“Kada se gospodin Šupraha svojevremeno kandidirao za poziciju predsjednika, osobno je meni i još trojici nadzornika jamčio da će delegat našeg saveza u Izvršnom odboru HNS-a biti netko iz Hajduka. Nakon što nas je doslovno prevario, opravdanje za svoj potez našao je u vrijeđanju i ogovaranju čelnih ljudi Hajduka, a sve naravno u dogovoru sa svojim mentorima iz HNS-a”, donosi Goal.com izjave Ljube Pavasovića-Viskovića.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr