NOVI UDARAC: / 'Mamić se kleo na djecu i izrekao tri laži'

Član Nadzornog odbora Hajduka Ljubo Pavasović-Visković burno je reagirao na izjave Dinamovog izvršnog predsjednika Zdravka Mamića.

1.4.2015.
20:57
VOYO logo

Po Mamiću, Davor Šuker i društvo su htjeli da se utakmice Hrvatska - Norveška i Hrvatska - Italija igraju u Splitu, ali Hajduk je tu ponudu, navodno, odbio.

"Gospodin Mamić u svom je istupu kuneći se na svoju djecu izrekao barem tri neistine! Prva neistina je da je Hajduku nuđena organizacija utakmice s Norveškom i Italijom, to je apsolutna laž! Nitko nam to nikada iz HNS-a nije ponudio", kazao je Pavasović-Visković i istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hajduk želi i spreman je organizirati utakmicu s Italijom kao što je spreman sutra ujutro sjesti sa gospodom iz HNS-a. No, naravno da o delegaciji koja će predstavljati Hajduka neće odlučivati netko u HNS-u nego Hajduk kao klub."

Kako donosi Goal.com, sporan je i izbor Alojzija Šuprahe za predsjednika Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada se gospodin Šupraha svojevremeno kandidirao za poziciju predsjednika, osobno je meni i još trojici nadzornika jamčio da će delegat našeg saveza u Izvršnom odboru HNS-a biti netko iz Hajduka. Nakon što nas je doslovno prevario, opravdanje za svoj potez našao je u vrijeđanju i ogovaranju čelnih ljudi Hajduka, a sve naravno u dogovoru sa svojim mentorima iz HNS-a", donosi Goal.com izjave Ljube Pavasovića-Viskovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo