TATIN PONOS I DIKA: / Zidane poklonio sinu debi u Realovom dresu, ovaj mu ekspresno uzvratio pogotkom

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Nogometaši Real Madrida s pola su se snage plasirali u osminu finala španjolskog Kupa kralja, pobijedivši u uzvratu trećeligaša Cultural Leonesu sa 6-1.

30.11.2016.
20:59
Screenshot
VOYO logo

Real je u prvoj utakmici kao gost slavio s čak 7-1, tako da je uzvrat na Santiago Bernabeuu bio samo formalnost. Omogućio je trenru Zinedineu Zidaneu da na travnjak izvede 'šareni' sastav, te da pruži priliku i vlastitom sinu Enzu (21). A ovaj mu je uzvratio na spektakularan način.

Hrvati nisu igrali

Samo 17 minuta nakon ulaska u igru u drugom poluvremenu i službenog debija u Realovom dresu, Enzo se iz prvog udarca na gol upisao u strijelce. Zabio je prizemnim udarcem s ruba šesnaesterca i izmamio sramežljivi osmijeh na očevo lice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak utakmice ipak je bio 23-godišnji Mariano Diaz Mejia koji je postigao tri pogotka, jedan je dodao James Rodriguez, a u 90. minuti je Cesar Morgado zabio autogol. Naš Luka Modrić nije bio ni u zapisniku za ovu utakmicu, dok Mateo Kovačić nije ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvim utakmicama šesnaestine finala Sevilla je kao gost pobijedila Formenteru s 5-1, a Villarreal je bio bolji od Toleda s 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo