TATA JOŠKO BEZ DLAKE NA JEZIKU: / 'Hajdukove katastrofalne pogreške su Nikolu mogle koštati karijere'

Image
Foto: PIXSELL

Nikola Vlašić (19) u samoj je završnici prijelaznog roka napustio Hajduk i potpisao petogodišnji ugovor s Evertonom.

9.9.2017.
16:39
PIXSELL
VOYO logo

Trener koji je kćer Blanku odveo do dva naslova svjetske prvakinje u skoku u vis smatra da je Hajduk mogao i bolje prodati Nikolu.

'Hajduk je bio talac nekih trenera'

"Nikola se mogao bolje prodati, a nije jer kako sam kazao, Hajduk je bio talac nekih trenera. Oni su gledali isključivo svoj interes. Hajduk je u nekoliko navrata napravio katastrofalne pogreške koje su Nikolu mogle koštati karijere. Tada sam morao istupiti i spasiti situaciju jer se radilo o mojem djetetu. Naravno, moja i njegova sreća je bila što sam u struci i što sam mogao detektirati problem te pravilno djelovati. Za neke pomake trebaš vrijeme i veći ili manji trud, ali neki pomaci mogli su se dogoditi posve jednostavno i bez muke", naglasio je Joško Vlašić u intervjuu za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
ODLIČNA VIJEST ZA NIKOLU VLAŠIĆA: /

Koeman mu maksimalno vjeruje i to i dokazuje svojim potezima

Image
ODLIČNA VIJEST ZA NIKOLU VLAŠIĆA: /

Koeman mu maksimalno vjeruje i to i dokazuje svojim potezima

Slikovito je potom objasnio i na kakve je pomake mislio.

"Kad kupiš iPhone, odmah se diviš i kutiji u kojoj je upakiran. Toliko je lijepa da je ne želiš baciti ni kad izvadiš mobitel iz nje. Zamislite kako bi izgledalo da je iPhone zapakiran u smeđu papirnatu vrećicu i otvor zalijepljen selotejpom. Kada nekoga želiš istaknuti i poručiti svijetu 'mi ovom igraču vjerujemo, on je najbolji i cijenimo ga tako da ga i vi potencijalni kupci morate cijeniti', onda se u nogometnom svijetu tom igraču na leđa stavi broj deset, dade mu se da penalima koje uspješno izvodi pumpa statistika, dade mu se da izvodi prekide. Ako je u Los Angelesu protiv Meksika svaki njegov korner bio gol-šansa, zašto tako ne bi moglo biti i u Hajduku… S druge strane, svakako treba respektirati činjenicu da je otišao za sjajan novac, a nije pravi A reprezentativac te Hajduk ne igra skupnu fazu Europske lige... S druge strane, jasno nam je da iz Dinama ne bi otišao ispod 20 miljuna eura", poručio je Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo