TALIJANI PLASIRALI APSOLUTNU SENZACIJU: / Engleski velikan želi dovesti Marija Mandžukića!

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Talijanska La Gazzetta dello Sport piše kako je hrvatski reprezentativni napadač Mario Mandžukić na meti engleskog velikana Arsenala.

28.7.2016.
16:39
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Dolaskom Gonzala Higuaina u redove Stare dame, Mandžukić je pao u drugi plan i njegov odlazak iz kluba sve više se čini kao realna opcija. Iako se Mandžo nada kako će njegova velika vrijednost koju ima za Juve ostati i dalje prepoznata kod čelnika talijanskog prvaka i kako će Massimiliano Allegri radije prodati Simonea Zazu umjesto njega, talijanski mediji proteklih dana pisali su kako je Hrvat ipak taj koji je najbliže odlasku iz kluba zbog dolaska sjajnog Argentinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wenger i dalje u potrazi za klasnim napadačem

Ne zbog manjka kvalitete jer je Mandžukić zasigurno jedan od najboljih nogometaša Juventusa, već ponajviše zato što Juve za njega može dobiti "ozbiljniji" novac. Prema Transfermarktu, cijena Mandžukića kreće se oko 18 milijuna eura, dok se Zazina cijena prema spomenutom portalu kreće oko 15 milijuna eura.

MANDŽUKIĆEVO PROKLETSTVO SE NASTAVLJA: ‘Još jednom je izguran zbog veće zvijezde’

Kako bilo, Arsene Wenger i dalje je u potrazi za jednim klasnim napadačem. Prošlog tjedna nagađalo se o tome kako se Wanda Nara, supruga i agentica zvijezde Intera Maura Icardija, sastala s Wengerom oko Icardijevog prelaska u redove "Topnika", ali čini se kako dogovor nije postignut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Mandžu zainteresirani još West Ham i Watford

Sad se Wenger čini se okrenuo prema Vatrenom koji ne košta toliko mnogo, ali koji je itekako kvalitetan napadač koji bi mogao funkcionirati u paru s Francuzom Giroudom. Odluka je sad na Mandžukiću. Osim Arsenala, La Gazzetta dello Sport ističe i kako su West Ham Slavena Bilića i Watford također zainteresirani za usluge bivšeg napadača Bayern Münchena i Atletico Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ODLAZI LI MANDŽUKIĆ IZ JUVENTUSA?!

Mandžukić je prošle sezone odigrao ukupno 36 utakmica za Juventus u svim natjecanjima i postigao 13 golova uz šest dodavanja za gol. Ukupno je bio drugi strijelac Juventusa iza Dybale koji je ukupno postigao 23 pogotka u svim natjecanjima (od toga 19 u Serie A).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo