TALIJANI NE MOGU VJEROVATI: / 'Kako je moguće da Mandžukić igra, a ne Higuain?!'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Juventus u 2.

27.8.2016.
13:39
AFP
VOYO logo

Iako je Higuain bez sumnje bolji igrač od Mandžukića, Hrvat se trenutno bolje uklapa u sustav igre Maxa Allegrija jer je dulje u momčadi. Unatoč tome što hrvatski reprezentativni napadač nije igrao dobro u 1. kolu protiv Fiorentine kad je započeo susret u vrhu napada Stare dame s Dybalom. U 66. minuzi Allegri ga je zamijenio s Higuainom koji je zabio samo devet minuta nakon što je ušao u igru za pobjedu 2-1. U tom susretu je Nikola Kalinić zabio za 1-1.

Mandžo od prve minute

Upravo zbog Mandžine loše igre u tom susretu i gola Higuaina očekivalo se da tjedan dana kasnije na gostovanju u Rimu napad Juvea predvodi Higuain, ali je Allegri najavio da će od prve opet igrati Mandžukić. Uz to, Mandžukić je prošle sezone u 28 utakmica postigao 10 prvenstvenih golova, dok je Higuain samo protiv Lazija zabio 11 i to u tek šest utakmica! Očito je dakle da mu "Lazio leži", jer na primjer prošle sezone postigao je tri gola Biancocelestima, dva u Napulju i jedan u Rimu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je favorit u ovom dvoboju. protiv Lazija su zadnji put izgubili prije 13 godina, dok im je u zadnjih sedam prvenstvenih susreta ovaj suparnik uzeo samo jedan bod i postigao tek jedan pogodak. Allegri najavljuje da će osim Higuaina i Pjanić, drugo veliko ljetno pojačanje Juvea, priliku čekati s klupe, dok će njegovu ulogu od početka preuzeti Lemina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo