'TAKVE UTAKMICE SU POTPUNO BESMISLENE': / Mourinho izgubio živce nakon nova dva teška udarca

Image
Image

Hrvatska i Juventus na nekoliko su mjeseci izgubili Marka Pjacu zbog teške ozljede u prijateljskoj utakmici protiv Estonije, a da se pita Josea Mourinha, takvo što se nikad ne bi moglo dogoditi.

30.3.2017.
9:27
VOYO logo

Trener Manchester Uniteda još je jednom pozvao na ukidanje prijateljskih utakmica reprezentacija usred sezone. Ne bez razloga jer je tijekom posljednje reprezentativne stanke ostao bez dvojice stopera - Chrisa Smallinga i Phila Jonesa. Prvi se ozlijedio tijekom prijateljske utakmice Engleske protiv Njemačke, a drugom je na treningu nastradao nožni prst i to, ironično, u duelu sa Smallingom.

Image
ŠOK U HRVATSKOJ I JUVENTUSU: /

Potvrđene crne prognoze! Pjaci stradali ligamenti koljena, čeka ga višemjesečni oporavak

Samo uoči velikih natjecanja

Obojica će propustiti subotnji dvoboj protiv West Bromwicha u Premier ligi što je, dakako, razbjesnilo Mourinha koji ne može računati ni na ozlijeđenog Paula Pogbu te suspendirane Zlatana Ibrahimovića i Andera Herreru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U potpunosti sam protiv prijateljskih utakmica. Reprezentacije bi prijateljske utakmice trebale igrati samo uoči velikih natjecanja, jedino tada imaju smisla. Ali usred sezone, pomiješane s kvalifikacijskim utakmicama, to je potpuno besmisleno. Osim toga, takve utakmice uopće nisu posebno zanimljive", ispalio je Mourinho, ali na kraju ipak malo povukao ručnu kočnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne smijem biti previše kritičan jer mislim da ću jednog dana i ja biti izbornik."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo