SVIJET JE POTPUNO POLUDIO: / Zvijezdi pred mirovinom nude 37,5 milijuna eura godišnje plaće!

Image
Foto: AFP

Kineski nogometni klubovi ne posustaju u suludom trošenju novaca na transfere igrača.

20.11.2016.
22:02
AFP
VOYO logo

Prema vijestima koje stižu iz Kine, jedan od klubova sprema gotovo nevjerojatnu ponudu za argentinskog napadača Carlosa Teveza. Kinezi nude 32-godišnjem Tevezu čak 37,5 milijuna eura po sezoni!

Dnevno 102.000 eura!?

Ukoliko prihvati ponudu iz najmnogoljudnije zemlje na svijetu, Tevez bi tjedno zarađivao 720.000 eura ili 102.000 eura dnevno. Dodajmo kako je jedan od najboljih nogometaša svijeta Cristiano Ronaldo nedavno potpisao novi ugovor s Real Madridom po kojem će zarađivati 400.000 eura tjedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinski napadač do 2018. ima ugovor s Boca Juniorsima, no odšteta ne bi trebala biti nikakav problem. Tevez je započeo karijeru u Boci, potom je preselio u Corinthians, a igrao je i za West Ham, Manchester United, Manchester City i Juventus. Na 'La Bomboneru' se vratio prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kineski klubovi u siječnju ove godine potrošili su 150 milijuna eura na odštete igrača. Rekordni transfer ostvario je Kolumbijac Jackson Martinez koji je iz Atletico Madrida preselio u Guangzhou Evergrande za 42 milijuna eura. Rekordnu plaću u kineskom nogometu ima argentinski napadač Ezequiel Lavezzi koji u Hebei China Fortuneu zarađuje 15 milijuna eura po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo