Zapazili ga na Facebooku

SVIJET JE POTPUNO POLUDIO: City zainteresiran za trogodišnjeg dječaka!

Da veliki nogometni klubovi u svoje redove dovode sve mlađe igrače, to više i nije neka novost. Ali, potez koji je napravio Manchester City doista probija sve granice.

Prema pisanju Manchester Evening Newsa, građani u svoju nogometnu akademiju nastoje dovesti trogodišnjeg dječaka! Riječ je o Jaxonu Lalu čija je majka prije nekoliko dana na Facebooku objavila video s njegovim nogometnim vještinama. Snimka je došla i do Cityjevih skauta koji su odmah krenuli u akciju.

Mislila da je šala

Dječaka tako za nekoliko dana očekuje ‘sastanak’ s trenerima iz akademije, a nada se da će jednog dana biti dobar poput svojih uzora – Lionela Messija i Cristiana Ronalda. Sve što zna o nogometu naučio je od majke Joanne Radcliffe koja svaki dan vježba s njim i godinu dana starijim sinom Rileyjem.

“Objavila sam video Jaxonove igre u vrtu nakon čega ga je podijelio klub u kojem trenira Riley. I poslije toga je uslijedio poziv Cityjeva skauta. Nisam mogla vjerovati, u početku sam mislila da je šala”, rekla je Joanne, inače vatrena navijačica Manchester Uniteda.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr