Opet povišica: Nikad nijedan Vatreni nije bio ovako bolesno dobro plaćen!

Dan nakon velikog okršaja Reala i Mandžukićevog Atletica u španjolskom Superkupu, Luka Modrić potpisao je novi pobošljani ugovor s Kraljevskim klubom.

20.8.2014.
13:21
VOYO logo

Vijest iz Reala potvrdila je ono što možemo vidjeti već mjesecima. Vodstvo jednog od najvećih nogometnih klubova svijeta izuzetno je zadovoljno igrama Luke Modrića zbog čega su mu ponudili novi poboljšani ugovor. Konkretno, Modriću je ponuđen ostanak u Realu najmanje do 2018. godine (godinu dana duže od dosadašnjeg ugovora), te još bolji financijski uvjeti od ionako golemih 4,5 milijuna eura godišnje plaće.

Real, naravno, nije objavio koliko će Luka od sada zarađivati na Santiago Bernabeu, ali ovo je i potvrda da je Modrić trenutno najbolje plaćeni hrvatski nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/qeN43G0FCk0?list=UUqcmVDZdpj4UeC9odUqe5Xw

Sve ovo nimalo ne iznenađuje s obzirom na Lukine predstave u dvije godine igranja za Real. Modrić je u Madrid stigao prije točno dvije godine iz Tottenhama te je s Kraljevskim klubom osvojio četiri trofeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle sezone je izabran i u najbolju momčad Lige prvaka, a novi ugovor najbolje je klupsko priznanje vrijednosti i potvrda da Luka ima zabetonirano mjesto u prvih 11 jedne antologijske megamomčadi. Svaka čast!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo