SUROVA MAKSIMIRSKA STVARNOST: / 'Rijeka je danas najbolji klub u Hrvatskoj, bolji i od Dinama'

Image
7.2.2017.
13:24
VOYO logo

Jesenski prvak HNL-a Rijeka na korak je od potpisivanja ugovora s bivšim hrvatskim reprezentativcem Nikicom Jelavićem. Ukoliko se taj transfer dogodi, bit će to ogromno pojačanje za Riječane koji ove sezone imaju veliku priliku po prvi puta u svojoj povijesti osvojiti naslov prvaka Hrvatske.

Rijeka jesenski dio sezone završila na prvom mjestu

Rijeka je jesenski dio sezone završila na prvom mjestu sa šest bodova više od drugoplasiranog Dinama. Stoga, za najvatrenije pristalice Rijeke Armadu prijelazni rok je top tema. Svi na Kvarneru u iščekivanju su pojačanja, već i pomalo nestrpljivi oko priče s Jelavićem koja se odužila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

IZ RIJEKE POTVRDILI SPEKTAKULARAN TRANSFER: Sve će biti gotovo u sljedećih 48 sati

Damir Mišković je za Sportske novosti prokomentirao prijazni rok kazavši kako je prijezani rok i ono što radimo na najboljem nivou koji su do sada imali.

'Situacija s Jelavićem trebala bi biti riješena u sljedećih par dana'

"U prvom redu zato što su ostali svi igrači osim Mitrovića. Doveli smo Župarića koji je vrhunski stoper, imamo Šofranca koji se pokazuje isto odličnim i na tom dijelu po meni nismo puno izgubili. Mišljenja sam da smo dobili i jedan novi polet. Konkurencija je dobra da se nitko ne opusti, a mi je imamo u svim linijama, momčad je izbalansirana onako kako smo svi željeli", kazao je Mišković i osvrnuo se na situaciju s Jelavićem čija se finalizacija razgovora i potvrda transfera čeka već tjedan dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujemo da ćemo uspjeti u tim razgovorima s Jelavićem, ali volio bih da ostavimo to dok se sve ne riješi. Što se nas i igrača tiče dogovorili smo 99 posto toga, treba vidjeti hoće li raskinuti sa svojim klubom… Ne bih želio o tome govoriti jer se nikada ne zna što se može dogoditi, ali po meni to će biti riješeno. Nadam se u iduća dva ili tri dana", izjavio je Mišković i poslao poruku svim nogometnim zaljubljenicima u Hrvatskoj.

"Moje mišljenje je da je Rijeka danas bolja nego bilo koji drugi klub u Hrvatskoj, pa tako i od Dinama. Ako vjerujemo da smo bolji, ostat ćemo prvi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo