DRUŠTVENE MREŽE GORE

SUKOB NOGOMETAŠA: Suigrači se umalo potukli oko izvođenja penala! ‘Kakav niski nivo profesionalizma’

U susretu 1. kola skupine K Europske lige između Southamptona i Sparte (3-0) u Southamptonu došlo je do sukoba suigrača.

Naime, igrači Svetaca Dušan Tadić i Charlie Austin sukobili su se oko toga tko će izvesti kazneni udarac u 5. minuti susreta. Austin je ranije uzeo loptu da izvede penal, Tadić se htio ubaciti da on izvede, ali mu Austin to nije dopustio i žestoko borio da sačuva loptu od napada srpskog nogometaša.

SENZACIJA NA SAN SIRU: Inter i Brozović potopljeni pred vlastitim navijačima u Milanu

Veći sukob spriječio kapetan

Suigrači su se na kraju posvađali, a veći sukob spriječio je kapetan Virgil van Dijk. Srećom po Austina, jedanaesterac za 1:0 je realizirao, a nakon utakmice Austin je, barem malo, objasnio svoj postupak kazavši kako je vjerovao da će zabiti penal.

Na društvenim mrežama navijači su raspravljali o situaciji. Donosimo vam neke od najzanimljivijih komentara:

‘Igraj prema planu, čovjeće’

“Svi kritiziraju Tadića zbog svađe s Austinom. Drago mi je što je ovaj zabio, ali upitno je i Austinovo ponašanje. Igraj prema planu, čovjeće”; “Kakav je idiot ovaj komentator na BT Sportu. Tadić uvijek izvodi kaznene udarce, a ovaj gura Tadića i ne da mu da ga izvede”; “Kakav niski nivo profesionalizma od strane tadića i Austina. Samo zato što je Austin uzeo loptu prvi su se posvađali”; “Ne volim vidjeti niti u jednoj momčadi svađu suigrača oko izvođenja penala. Ali sjajno je bilo za vidjeti da je Tadić na kraju slavio s Charlijem. Sjajno”.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr