ŠUKER I DRUŠTVO NE ŽELE DA OVO ZNATE: / Niz ostavki u Hrvatskom nogometnom savezu, oni o tome šute

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
22.7.2017.
20:22
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

I to je dovoljno za kvorum i pravovaljano donošenje odluka, no zanimljivo je da HNS aktualnosti u svom domu nije iskomunicirao.

A, situacija je sljedeća - prema Zakonu o sportu, nastavlja izvor, 'državni službenici koji su na funkcijama saborskog zastupnika, župana, gradonačelnika, načelnika općina… ne mogu biti u upravljačkom tijelu HNS-a zbog sukoba interesa', nastavlja se u tekstu uz dodajući da su se povukli 'dopredsjednici Marijan Kustić, koji je saborski zastupnik i Đuro Bukvić, načelnik Općine Lukač u Virovitičko-podravskoj županiji, te članovi Božo Galić, župan vukovarsko-srijemski, Nenad Horvatić, načelnik Općine Ljubešćica u Varaždinskoj županiji i Slavko Prišćan, načelnik Općine Rovišće u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Svi redom HDZ-ovci.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuti i dalje imaju pravo dolaska na sjednice Izvršnog odbora u savjetničkoj ulozi, bez prava glasa. Omogućeno im je to na način da je HNS izmjenom Statuta taj savjet i osnovao, objašnjavaju SN.

'Plan je Šukerove vlade da to potraje do sljedeće izborne skupštine, koja bi se trebala održati krajem ove godine ili do travnja 2018.', dodaje se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo