VIDEO: / Nevjerojatan propust suca! Ovo se rijetko viđa!

Nogometaši Bayer Leverkusena izbili su na vrh ljestvice njemačke Bundeslige nakon što su u prvoj utakmici 9. kola kao gosti svladali Hoffenheim s 2:1.

18.10.2013.
22:47
VOYO logo

Pobjeda ''apotekara'' je, međutim, ostala u sjeni nevjerojatnog gafa iz 70. minute kada je sudac Felix Brych priznao gol kojeg uopće nije bilo! Stefan Kieβling je nakon kornera gađao glavom, a lopta je kroz vanjsku stranu male mrežice ušla u gol.

I sam Kieβling je odmah shvatio da je promašio i uhvatio se za glavu, ali sudac je iznenađujuće priznao pogodak. Uzalud su se domaći žalili i pokazivali sucu rupu na mreži, pomoći nije bilo. Kieβling je šesti put ove sezone bio strijelac iako uopće nije zabio gol!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije tog fantomskog pogotka ''regularni'' je strijelac za goste u 26. minuti nakon odlično izvedenog kontranapada bio Sidney Sam koji je zabio ljevicom s vrha šesnaesterca. Za 25-godišnjeg krilnog napadača koji igra u životnoj formi to je već sedmi pogodak ove sezone čime je preuzeo prvo mjesto na ljestvici strijelaca.

Kako bi se iskupio za nevjerojatnu pogrešku, očajni sudac Brych je u 82. minuti poklonio penal Hoffenheimu, ali je Bernd Leno obranio udarac Robertu Firminu. Domaći su, ipak, došli do utješnog pogotka u 88. minuti kada je strijelac bio Sven Schipplock.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/e64cIqth0R4

Kako sada stvari stoje, nije isključeno da će se ova utakmica ponoviti. Zasad Bayer s utakmicom više ima 22 boda, dva više od Bayerna i tri od Borussije Dortmund. Hoffenheim je, pak, ostao na deset bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo